Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: povišana sedimentacija in zanositev 17.3.2011 10:24:27
|
|
|
|
brincka
|
Meni niha sedimentacija, najvišjo sm imela 24. Pa nama je ratal narest dva čudovita sončka. Res pa, je da sva se za drugo hčerkico "matrala" več kot leto. Moj G je mnenja, da sedimentacija ni ovira za zanositev in nadaljnih raziskav nisem imela. Pravzaprav se je med nosečnostjo vse uredilo in nismo več tega omenjali...
|
|
|
|
RE: povišana sedimentacija in zanositev 17.3.2011 11:57:36
|
|
|
|
Hope2
|
Sedimentacija posredno nakaže, da v telesu (kjerkoli) poteka neko vnetje. Tak da to nima veze s tem ali lahko zanosiš ali ne, celo ob takih številkah ne. Ob teh številkah gre za blago povišano, niti ni neki kritičnega ali strašljivega.
|
|
|
|
RE: povišana sedimentacija in zanositev 17.3.2011 20:15:54
|
|
|
|
ursap
|
Evo, pa mam en zob manj. Danes sem bila pri zobarju in mi je izpulil zgornjo levo osmico, ker se mi je ta zob zlomil in me je pošteno bolelo. Zdej pa moram nekaj časa počakat in grem spet dat kri. Potem pa bom videla, če je bil vzrok v povišani sedimentaciji, v zobeh. Punce, za vse vas držim pesti da čimprej zagledate pluske. Hvala vsem za odgovore in lepo se mejte. :)
< Sporočilo je popravil ursap -- 17.3.2011 20:16:20 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?