Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne pripomočke ima škratek? :) 7.3.2011 12:24:54
|
|
|
|
Rožica I
|
Mi nismo imeli ničesar, pa se je takoj vedelo, da je sin škratek. Pač oblačilo samo je dokaj tipično- pokrivalo s kakšnim zvončkom, in obuvalo s cofkom, pa je .
|
|
RE: Kakšne pripomočke ima škratek? :) 7.3.2011 12:25:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Petrolejko in kramp?
< Sporočilo je popravil Ankica. -- 7.3.2011 12:26:04 >
|
|
|
|
RE: Kakšne pripomočke ima škratek? :) 7.3.2011 12:28:40
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Mi nismo imeli ničesar, pa se je takoj vedelo, da je sin škratek. Pač oblačilo samo je dokaj tipično- pokrivalo s kakšnim zvončkom, in obuvalo s cofkom, pa je . Sej naša ima tut tipično oblačilo in ne moreš falit...sam jst bi ji rada nardila še kej za zraven...kr tko mal...za štos, da bo bolj popolen škratek...
|
|
RE: Kakšne pripomočke ima škratek? :) 7.3.2011 12:29:37
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica. Petrolejko in kramp? In kje naj zdej to dobim za tak male? Delat pa ne grem sama...bo kr brez...
|
|
RE: Kakšne pripomočke ima škratek? :) 7.3.2011 12:59:30
|
|
|
|
ronja
|
Kaj pa če ji daš malo lopato namesto krampa in kupiš/narediš tako lanternico namesto petrolejke? Ali pa en mošnjiček s čarobnim praškom zavežeš za pas.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?