|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a je lačen?
12.8.2005 17:41:37   
Naja31
Podobno sem spraševala že kakšen emsec nazaj, ampak meni še vedno ne uspe pogruntati če je mali lačen?

Ko je bil še novorojenček, je spal od podoja do podoja, zbudil se je in takoj v jok in sem vedela, da je lačen. Zdaj pa ne spi več od podoja do podoja, čez dan je veliko buden, jaz pa pojma nimam kako naj ugotovim če je lačen. Vedno gledam na uro in če sta minili 2 uri in je bolj siten ali joka ga podojim, pa se večkrat se zgodi, da samo mal povleče in noče več, kar verjetno pomeni, da niti ni bil lačen. Potem poskusim ćez pol ure ali eno uro in se zgodba ponovi. Včasih se mi zdi, da sploh ne postane lačen, ker mu jaz cel dan "dovajam" hrano.
Kako vaši 3,4,5 mesečniki pokažejo, da so lačni? Potem upam, da bo znal reči ama-ama ali kaj podobnega in bom vedela :)-

Hvala.
Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   a je lačen?
12.8.2005 17:48:19   
eva1
Ko začne jamrati in začne iskati(ko se dotakne moje kože, kr odpre usta in išče kje je zizika)! Java pa tam na 3-4 ure! Je pa res, da sem se tut jaz spraševala isto-in pol sm nekje prebrala da dojenček vedno pokaže kdaj je lačen, in da nekateri skoz jedo na 4 ure...pol sem pa ga tut jaz začela opazovati in sem videla da je res tako!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   a je lačen?
12.8.2005 18:27:10   
Lu
Naja31 tudi pri nas je isto. Prej je jedla na 2 uri, zdaj je pa nekje na 3,5 do 4 ure. Sem jo tudi jaz želela podojiti pa je odločno pokazala da noče, še. Zdaj smo očitno v fazi izraščanja zobkov tako, da res ne vem kdaj joka za kaj. Ah ti naši sončki.

lp

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   a je lačen?
12.8.2005 19:01:42   
ibiza
Pozorno ga opazuj, kr vzem si cajt pa opazuj kretnje pa obnašanje. Zna trajat neki cajta pa boš vidla razliko. Sam cajt si vzem.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   a je lačen?
12.8.2005 20:32:27   
taška30
Jaz ti ne morem nič pametnega svetovat, ker sem na istem. Tudi jaz imam v glavi psihološko uro - dve uri. Če je po tem času nemirna in jamra, jo probam animirat s petjem pa z igračkami, če ne pali, so pa dve možnosti: ali je zaspana ali pa lačna. Ampak zaspanost zdaj že poznam, ker si mane očke pa obrvi pa ušesa, torej si mislim da gre v nasprotnem primeru za lakoto.
Razlika je pa le v tem, da naša je pa vedno za stvar. Tudi če ji po eni uri dam joško, se ne bo stran obrnila:zmeden2:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   a je lačen?
12.8.2005 21:11:49   
tejč
Naša je bla dons skoz na joški. jaz ne vem, kaj ji je, hihi.
V sredo je pri pediatru imela 58 cm in 6490 g, jutri jih bo po moje mela že kar 7 kg in 62 cm, hehe:):);)!

Zelo podobno je, ja, če je zaspana al pa lačna...

Mal jo opazuj in poskušaj.
čao:zaspan::zaspan::zaspan:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a je lačen?
12.8.2005 21:46:31   
ninab
Moja pokaže tako, da začne prste v usta tlačiti, pa z rokami se drgne po obrazu, če pa je v naročju pa išče z obrazom siske. Takoj je vse jasno. Jaz jo dojim, ko pokaže. Lahko je na 10 minut, lahko na 5 ur. Pa ponoči tudi nič ne je, šele zgodaj zjutraj se zbudi za jest. Pa zelo lepo napreduje. Ima 5 mesecev in 70cm pa 10kg.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a je lačen?
12.8.2005 21:47:51   
Minkaa
Tud jaz imam povsem iste probleme. In tud jaz ne vem kdaj je točno lačen. In če mu dam zizi malce povleče in se obrne stran. Pol sem mu parkrat probala dat flašo in jo je vlekel kot da cel dan ne bi bič dobil za jest.
Se pa zgodi da bi včasih samo zizal in zizal

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a je lačen?
12.8.2005 21:50:37   
Anonimen
Moj pa začne odpirat usteca kot ptiček. Pravzaprav kar na prazno vleče :) In potem, ko ugotovi, da nič ne priteče, sledi histerija.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?