Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vpis v vrtec-1., 2. in 3. izbira 27.2.2011 17:54:23
|
|
|
|
Katy78
|
Pri nas imamo pri vpisu možnost navesti 3 vrtce, se pravi prva, druga in tretja izbira, pod četrto izbiro pa lahko izbereš "kamorkoli". Zdaj me pa zanima, če si jaz pravilno razlagam, kako to funkcionira. Se pravi, če dam jaz pod prvo izbiro vrtec A, pod drugo vrtec B, pod tretjo vrtec C, pod četrto pa "kamorkoli" in imam npr. 100 točk, nekdo drug pa bo npr. izbral vrtce A, B, D in "kamorkoli" ter bo imel npr. 90 točk, ali bo imel v vrtcu D prednost pred mano? Se pravi bo v primeru, da je v vrtcu D še prostor, tja sprejet zato, ker ga je napisal kot tretjo opcijo (jaz ga pa nisem) ne glede na to, da ima manj točk kot jaz?
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 27.2.2011 17:57:03 >
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec-1., 2. in 3. izbira 27.2.2011 19:43:18
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kolikor je meni znano, razmišljaš pravilno. Ni pomembno samo koliko imaš točk, ampak tudi kateri vrtec izbereš.
|
|
RE: vpis v vrtec-1., 2. in 3. izbira 28.2.2011 9:32:30
|
|
|
|
Katy78
|
Aha, hvala!
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec-1., 2. in 3. izbira 2.3.2011 10:58:13
|
|
|
|
Kiya
|
Bom kar tukajle pristavila svoj piskarček gleda vpisa Tiste, ki imate že izkušnje z vpisom v Lj. a tam pri vrtcih se piše tudi v katero enoto bi želel, da je otrok vpisan,ker izrecno ni nikjer za napisat ? Npr. vrtec Pedenjped ima 6 enot, potem napišem 1. vrtec Pedenjped enota x 2. vrtec Pedenjped enot y ali je pod 2. čisto drugi vrtec npr. Miškolin? sej vem butasto vprašanje ampak vseeno
|
|
|
|
RE: vpis v vrtec-1., 2. in 3. izbira 2.3.2011 17:10:08
|
|
|
|
nusi
|
jaz sem klicala v vrtec in so mi rekli, da vpišeš samo vrtec, enoto ti izberejo oni, lahko pa zraven pripišeš željo. Vpisujejo se vrtci, ne enote, npr. 1. Najdihojca, 2. Oton Župančič, ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?