Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: denar od občine za diplomo 25.2.2011 10:26:40
|
|
|
|
HuAnita
|
To pa zelo prvič slišim? Ne vem, no, morda je ona prav tako diplomsko delalal, da je bila lahko hkrati raziskava za občino, ki bi jo sicer mastno plačali. Bom pa vprašala res kolegico, ki na občini dela...
|
|
|
|
RE: denar od občine za diplomo 25.2.2011 10:31:02
|
|
|
|
Klemy82
|
Hej, kam je pa moj post šel???? V glavnem, občine same po sebi ne dajejo nobenih nagrad za diplomo, če pa vaša jo, je ena redkih izjem in vse v zvezi s tem boš pa izvedela točno tam- na občini.
|
|
RE: denar od občine za diplomo 25.2.2011 13:44:28
|
|
|
|
Jada82
|
Recimo pri nas je Lokalna turistična organizacija dala denar, če si delal diplomo v zvezi z občino. V bistvu se je bilo potrebno prijaviti na natečaj. Jaz sem to že prej zasledila v lokalnih novicah, tako da sem se potem tisto leto, ko sem diplomo končala, tudi prijavila na ta razpis, saj sem delala diplomo ravno v zvezi z našim krajem. In sem dobila 400 € takrat
|
|
|
|
RE: denar od občine za diplomo 25.2.2011 20:40:20
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ava. Diplomiranka zapiše 5 stavkov in od teh ni niti en slovnično pravilen...
|
|
RE: denar od občine za diplomo 25.2.2011 21:55:27
|
|
|
|
jakaracman
|
K 3. členu V 3. členu Pravilnika je določena višina nagrad študentom, in sicer za leto 2010: - - - za doktorat 1.177 EUR za magisterij in specializacijo 705 EUR za diplomo 470 EUR To je v Občini Medvode.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?