Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 24.2.2011 1:50:44
|
|
|
|
siward
|
kaj ji kupiti za darilo Mogoče kakšno otroško knjigo, videoigrico, pravljice na CDju ali velik koš različnih sladkarij. Lahko narediš tudi kombinacijo naštetega in punčka bo zagotovo vesela.
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 24.2.2011 7:42:00
|
|
|
|
sanasan
|
kaj pa kaj za ustvarjanje? - prstne barve, barvice.....pobarvanke, - pri nas je bil takrat tudi 'potrošni' material plastelin (play dooh...) ali pa tiste 'penasti' 'valjčki', ki jih lepiš z vodo - moja je oboževala tudi (in še vedno) 'žebljičke' - morda kakšen 'dodatek' za h kakšni igrači, ki jo že ima (npr. če ima dojenčka...) - npr. svetleče vrvice, ki plapolajo za na kolo... + kakšna majčka z njej ljubim junakom.... jaz ponavadi poleg tega vprašam starše.... sladkarij pa jaz ponavadi ne kupujem, če že morda kakšen 'kinder' jajček npr. medvedek pu, hello kitty ....
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 9:22:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 24.2.2011 9:29:01
|
|
|
|
nadka30
|
jaz bi tudi kaj za ustvarjat(plastelin, material za izdelavo mozaika,poslikava stekla, material za izdelavo otroškega nakita, dekoriranje porcelanastih skodelic, izdelava ročnih lutk, sestavljanka, pobarvanka+ barvice,....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2011 10:21:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 24.2.2011 10:21:44
|
|
|
|
jajula
|
predlagam da vprašaš mamico, s katerimi igračami se mala zdaj dosti igra. v tem obdobju se tudi radi igrajo s kuhinjo in ostalimi gospod.opravili (likalnik npr.je pri nas hit). ali pa družabne igre so tudi že primerne.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 24.2.2011 15:47:05
|
|
|
|
TINKO
|
Hvala za ideje, verjetno se bom res odločila za ustvarjanje.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 30.3.2022 21:08:26
|
|
|
|
Lelly28 RR
|
punčke imajo različne interese ampak vedno je zanimivo : barvice in pobarvanka, enostavne puzzle (do 36 koščkov), knjige, dojenčki in vozički, pripomočki za kuhanje ...
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti 3-letni punčki 10.4.2022 23:39:38
|
|
|
|
Tasykaa RR
|
Predlagam da vprašaš, da nima potem dvojno, drugače pa barvice+ pobarvanka ne moreš zgrešit 👌 razne knjigice 😊
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?