|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   testo za pico
23.2.2011 12:57:54   
Ni novih sporočil
livia
Je še nikoli nisem delala doma, ker živimo 20 m od picerije, bi jo pa jutri.
A naj kupim svež kvas ali suhi?

Kako najbolj enostavno naredim testo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: testo za pico
23.2.2011 13:48:44   
Ni novih sporočil
naja17
Jaz sem tudi pred kratkim začela sama s testom in delam po tem receptu in mi je super:

http://www.kulinarika.net/recepti/6549/kruh/odlicno-testo-za-pizzo/

p.s. Kvas - sveži

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: testo za pico
23.2.2011 13:50:30   
Ni novih sporočil
DragonLady
SUPER RECEPT:
Kvasni nastavek: 1dl tople vode, kvas (suhi ali sveži,ni važno),sladkor in tri žlice moke;samo zmešaj in pusti, da začne vzhajat.
MIX: 3dl tople vode, 3 žlice olja in pol žličke soli

V 1kg moke vmešaj žličko ali dve soli (stvar okusa, odvisno od človeka), nato pa samo dodaj kvasni nastavek in mix, zmešaj z mixerjem, nato pa še na roko pregneti.
Pride dobesedno puhasto testo...zakon! Jaz ga nato samo na tanko razvaljam, dodam mezgo, origano, ostalo pa je prepuščeno okusu vsakega posameznika...sir, salama,paprika,paradižnik,gobice,jajček,hrenovke,itd...
Pečemo na 200 stopinj, je ful hitro pečena pica...Pa še ful dobra!

Aja, za bonus foro: na zunanji rob testa naložiš trakove sira in zaviješ navznoter, pa imaš robove nafilane s sirom-imajo otroci ful radi. No, pa očki tudi, hehe.
Dober tek!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: testo za pico
23.2.2011 15:07:01   
Ni novih sporočil
kajalin*
js kupim testo v piceriji...user posted image

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: testo za pico
23.2.2011 15:57:02   
Ni novih sporočil
Freya88
Glede kvasa je vseeno... s suhim je manj dela, ker ga samo vsujes in je to to...:)

Delam pa js testo od oka... moka, radenska/pivo, kvas, sol, malcek olja... ne kompliciram, zmesam vse skupi pa je...;)

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: testo za pico
23.2.2011 19:57:04   
Ni novih sporočil
tecnobica
Naredim kvasec, ponavadi z malo toplega mleka, pol kvasa, ščepec sladkorja in par žlic moke. To pustim vzhajat. Pol pa sam v skledo malo moke (od približno pol kile), par žlic olja, ščep soli, dodam kvasec in približno dva deci tople vode. Vse to zmešam, nato dodajam moko, da nastane gnetljivo. Vedno delam na začetku precej mokro. Dam vzhajat, nato razvaljam na pekač. To je za en črn veliki pekač iz pečice.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: testo za pico
23.2.2011 22:44:36   
Ni novih sporočil
sanelaa
Vzamem cca. 350g moke, jo solim, dodam pecilni prašek in zalivam z navadnim, tekočim jogurtom.

Naredim lepo gladko testo, oblikujem kroglico, dam v posodo, zgoraj naoljim, pstim malo počivat, razvaljam, obložim in spečem.

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako iz kuhinjskih ostankov ustvariti rast...
Tale priročnik Naj zraste spet bi moral biti v vsaki družinski kuhinji! Zakaj, preverite v članku.
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Vprašanje.
пеперутка16

Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?