|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dural - izkušnje?
11.8.2005 22:15:02   
snorlax
Vem, da sem že tečna, ampak spet eno vprašanje v zvezi z bajto oz. PVC okni.

Dobila sva zelo ugodno ponudbo za PVC okna iz podjetja Dural Slovenj Gradec. Končni znesek se kar precej razlikuje od vseh ostalih ponudb, tako da mi je že malo čudna nizka cena. Zato me zanima, ali ima katera izkušnje s tem podjetjem oz. kakovostjo njihovih oken?

Hvala!:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.8.2005 22:21:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dural - izkušnje?
11.8.2005 22:27:41   
snorlax
Ja, saj cena res ni vse. Ampak na enih 15 naslovov sem poslala isto ponudbo oz. povpraševanje z vsemi merami in vsem, koliko komorni, taki in taki... Pa pri drugih ni velike razlike, kakih par deset tisočakov, tukaj so pa kar dost cenejši. Tudi okoli 900 jurjev za celo bajto.

Imam pač to v sebi, da mi je sumljivo, če je kaj malo bolj poceni (poklicna deformacija, pač).

A mi lahko zaupaš, kje ste vi kupili okna. Lahko tudi na privat, če hočeš.

Hvala! :rozica:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dural - izkušnje?
11.8.2005 22:31:02   
Jančika_
Snorlax, midva imava Dural! Sva zelo zadovoljna. Tudi roleto sva zdaj dala pri njih naredit.

Okna sva dala naredit pred tremi leti. Držali so se dobavnega roka, prišli točno takrat, ko so obljubili in bili gotovi še prej kot predvideno.

Če hočeš, si jih pridi pogledat!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dural - izkušnje?
11.8.2005 22:32:46   
snorlax
Jančika, to sem čakala! Izkušnje nekoga, ki ima ta okna! Tisočkrat hvala!!!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
11.8.2005 22:35:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dural - izkušnje?
11.8.2005 22:53:29   
Jančika_
Še to: nama se je pred kratkim pri žaluziji zlomil tisti mali delček, v katerega zatakneš palico od žaluzije, da ne opleta okoli.

Joe jim je poslal mejl in so nama po pošti poslali delček v nekaj dneh, zastonj, čeprav žaluzije niso bile več v garanciji.

OK, saj jih ni stalo veliko, ampak gre za princip. Kadarkoli sva se z njimi karkoli menila, so bili prijazni in so se držali rokov. Tudi zdaj z žaluzijo - prišel je zmerit takrat, ko je obljubil. Bomo videli, kdaj bo narejeno.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Dural - izkušnje?
12.8.2005 9:57:43   
jana30
Ej Jančika, pol je pa moj mož meril pri tebi. H ah a, kako mali je svet.Kakšen je bil?

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dural - izkušnje?
12.8.2005 11:17:25   
Jančika_
A res? A tisto žaluzijo v sredo ali okna že prej? Fajn je bil v vsakem primeru:bravo:. Saj pravim, midva sva ful zadovoljna z njimi.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dural - izkušnje?
12.8.2005 11:22:25   
jana30
Vem da je bil te dni v Celju.Rad govori, kratki lasje...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dural - izkušnje?
12.8.2005 11:57:15   
Jančika_
Potem je bil verjetno res on. Če mu boš kaj omenila - naročili smo eno aluminijasto roleto, pa jaz sem mu nekaj razlagala, da imam virozo in da me kuha.:)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dural - izkušnje?
12.8.2005 13:47:44   
jana30
Točno tako, mi je rekle da si bolana ja.Kako mali je svet.Roleta pa je za Vasjo.Gremo dnas na morje. Fajn se imejte.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Dural - izkušnje?
12.8.2005 14:43:48   
Jančika_
Res hecno, mali svet! Želim vam lepo vreme na morju!

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?