LEVJURE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Helena, vem, da je grozno, sem tudi sama preživela nekaj podobnega, razlika je bila samo v tem, da je on vedel, da bo ati, bila sem v 5. mesecu. želim ti čim hitrejši porod in vse dobro v življenju.... Vem, da nisem osamljen primer..a v koži vsakogar, ki je bil v podobni situaciji, je njegova izguba NAJBOLJ BOLEČA IN PREVELIKA... Jaz občudujem vse, ki so dali kaj takega skozi, težko pa občudujem sebe, ker mi nikakor ne gre na bolje ;((( še huje, vsak dan je težje, bolj ko se bliža dan Sreče, bolj boli in grozno mi je..pa bi moralo biti obratno..a žal ta izguba zamegli vse tisto najlepše in to me še bolj žalosti! Edino kar me rešuje so Njegovi geni, njegova vztrajna kri, ki se pretaka in razvija po mojem telesu...ta me poganja dalje in daje otročku moči, da je kljub temu, da ima zelo slabotno mamico, močan, hiperaktiven in se ne preda...ZDRAVA SVA IN NADALJUJEVA TISTO, KAR NAJIN ATI VEČ NE MORE...TO PA JE GLAVNI RAZLOG, KI MI NE DOVOLI, DA OBUPAM!!! Jure računa name, naučil me je borbe, zato se kljub najhujši bolečini trudim, da preživim...moram za Otroka in za Jureta, moram!!! Če ne bo jezen name, poznam ga v dno duše in slišim kako pravi...fajteeeeeeejjj!!! To je ON.