Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 10:49:50
|
|
|
|
Oceania
|
Sva že dve, še mal pogledam na RR pol pa začnem.... in mine ura.
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 10:51:00
|
|
|
|
Klemy82
|
Lahk te pridem v rito brcat... sam če boš pol ti mene tud. Mater se S/M sliši! V glavnem, če najdeš en pameten recept, se priporočam.
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:14:49
|
|
|
|
tix
|
jaz imam ponavadi v času izpitev zelo počiščeno stanovanje :)
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:16:30
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentica123 ne vem, kako se naj pripravim do učenja!! Vse drugo počnem...- celo pečico sem sčistila!! No, če si stara tam ene 7 let, ti verjamem da ne veš, če si pa starejša pa rahlo dvomim. Univerzalnega recepta pa žal ni, zase ga moraš poiskati sama. Al pa počakaj, da ti bo "kuzla v rit skakala", pol ziher ne boš več pečice pucala.
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:28:05
|
|
|
|
trobentica123
|
jannya, ti si pa kruta sej se bom šla učit, sam mal še ovinke lovim.. Zanimivo je, da znam otroke zelo hito spraviti k učenju-
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 11:37:30
|
|
|
|
Janyna
|
IZVIRNO SPOROČILO: trobentica123 jannya, ti si pa kruta sej se bom šla učit, sam mal še ovinke lovim.. Zanimivo je, da znam otroke zelo hito spraviti k učenju- No pol pa isto taktiko pri seb uberi
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 12:43:40
|
|
|
|
razglednica
|
kaj se mora ni težko čimprej se začneš učiti, posebej zdaj ko še ni sonca. Ko enkrat posije , sonček vsi so zunaj, to je pa res hudo. JAZ SEM NA TAK NAČIN STALNO GLEDALA.
|
|
|
|
RE: kako se spraviti k učenju?? 16.2.2011 14:27:01
|
|
|
|
ronja
|
Moj edini preverjeni recept je: voda v grlo in do roba ust - šele ko mi voda res visoko v grlo teče, se spravim. Ampak takrat pa delam ko šus. KO pa enkrat not padeš, pa itak vse samo v glavo leti. Meni je ta občutek ful fajn, kar ne bi mogla živet brez tega, da vsake toliko polna adrenalina brskam in povezujem stvari...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?