|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   folna kislina
14.2.2011 15:13:47   
jutranja rosa
V kakšni obliki jemljete folno kislino?

Tifol, CentraMed Mami oz sedaj mislim, da je FidiVit Mami, Femibion, Elevit...?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: folna kislina
14.2.2011 15:19:41   
timnala
Tifol user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2011 15:21:38   
katra55
elevit

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2011 21:34:09   
kajajaka
femibion

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2011 22:09:37   
deveta
Nisem jemala.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2011 22:11:05   
VRTNICA84
Nikoli nisem jemala folne kisline!!!

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2011 22:13:46   
tessi
elevit

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2011 22:14:00   
bubu_bibi
Femibion

Pričakala sva! :)

Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2011 23:25:35   
superstar7
Danes sem začela s tifolom. Ampak pojma nimam kaj je to, razen B vitamin. Gin. je rekla naj grem iskat pa sem  šla. A so možni kakšni stranski učinki itd? Zakaj se to sploh rabi? Nisem mela časa prebrat ker smo bi preveč zaposleni. Valentinovo pa to. Je pa res da v 1. nosečnosti nisem nič jemala ker mi niti noben ni rekel.user posted image

Friendship often ends in love; but love in friendship - never.
Charles Caleb Colton

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2011 23:43:53   
deveta
Superstar: To so nove (no že kar nekajletne) modne muhe, da farmacija služiuser posted image . Sicer pa ta vitamin (B9) med drugim skrbi za zapiranje hrbtenjače. Je pa dodan v vsakih kosmičih in skoraj vsej hrani ki ima kak dodan vitamin. Poleg tega je prisoten v zelenolistnati zelenjavi... Če se pestro prehranjuješ, ti ne bo manjkal. Če pa ga jemlješ v kapsulah pa ne bo škodoval. Tako da če se bolje počutiš ga le mirno jemlji, ga skoraj vse nosečnice.
Jaz tako pišem samo zato, ker ne maram takih al drugačnih prehranskih dodatkov in se jih tudi nikoli ne poslužujem (če bi bila velika nuja, bi mogoče popustilauser posted image ).
Sem pa pred časom naletela tudi na neko študijo, ki je dokazovala, da uživanje folne kisline med nosečnostjo v visokih koncentracijah, poveča možnost za pogostejše dihalne bolezni pri dojenčkih in otrocih. Zdaj pa tega nikakor ponovno ne nejdem, pa sem cel net obrnila. Sem pa to brala že kako leto ali dve nazaj, pa se mi zdi da je bil članek celo v angleščini. Če ga je katera kje zasledila bi prosila če link pripne, bi še enkrat malo prečekirala. S tem nič ne namigujem, da kaj škodi, ve le upoštevajte nasvete svojih G, jaz le zelo rada take stvari malo preučujem.

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2011 16:27:53   
matejast
Prve tri mesece Tifol in alge Algoaktiv+, sedaj pa kombiniram elevit in alge- en dan eno, drug drugo.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.2.2011 20:07:32   
mariy
Tifol prve tri mesece, tako pri prvem kot pri drugem, rekla G.

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.2.2011 22:15:11   
superstar7
Hvala za odgovor Devetauser posted image . V prvi nosečnosti nisem jemala tifola, pa tudi na prehrano nisem pazila, zdaj pa kar pazim in jem, kot je treba, a kaj ko mi je skoooos slabo.user posted image Anyway a je možno dobit glavobole od prevelike količine vitamina b? Ker danes je 3. dan odkar jemljem tifol in glava me ne lih grozno ampak kar močno boli. Drugače imam tudi glavobole (migrene verjetno) ampak začuda so se v prvi nosečnosti končali in odkar sem spet noseča jih tudi nisem imela.No zdaj pa spet glavobol. Je možno da je kriva folna kislina da jo je preveč??

Charles Caleb Colton

(odgovor članu mariy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2011 9:56:08   
maktub
začela z Tifol... dobila pa sem take migrenske napade z avro da mi je ginek. rekla naj preneham in da nebo nič narobe.. naj pa jem kake pomaranče in tako hrano ki vsebujejo te vitamine..ampak to je en lari fari farmacije...
nase mame , babice niso imele pomaranč, anasov in vsega tega pa mislim da nasim prednikom nič ne manjka:)

(odgovor članu superstar7)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2011 9:58:20   
maktub
superstar7

definitivno...kot sem napisala meni je tifol sprozu zelo močne migrene z avro...povej to ginek.in bos videla da ti bo to odsvetovala ..ampak ji pa pobej da do jemanja tega ni bilo

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.3.2011 11:16:38   
superstar7
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

superstar7

definitivno...kot sem napisala meni je tifol sprozu zelo močne migrene z avro...povej to ginek.in bos videla da ti bo to odsvetovala ..ampak ji pa pobej da do jemanja tega ni bilo

Sem nehala jemat in se je vse umirilo... Hvala.user posted image Drugače pa še kar zdravo jemo in mislim da mi ne bo ničesar manjkalo. :)

Charles Caleb Colton

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.3.2011 13:04:14   
coris
pred nosečnostjo ko še zdaleč ni uspelo sem jedla tifol pa mi je bilo po njem grozno slabo, sem bila čist fuč. potem sem izvedela za folno kislino NEOVIN ki ima še omega 3 zraven in jemala sem jih prvič tisti mesec preden sem zanosila. sedaj jih jem že od takrat vsako jutro in ne vem če sem pozabila vzeti ene 3, pa se odlično počutim. je pa res da v lekarni stanejo 17 eur, če pa se znajdeš in te iste kupiš v dm-u so 10 eur user posted image  pa ne da sem zaradi njih zanosila, jem jih zato ker mi po njih ni slabo ker sem prve4 mesece non stop bruhala in sem rabila dodatne vitamine, sedaj pa pravim zakaj jih nebi če koristijo meni in moji navihanki v bušiju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Igrače za 5 let
Dejkop

Kakšno igračo bi/boš kupil za svojega 5 letnega otroka(fantka)?

Leseno igračo (8%)

Kocke (22%)

Avtomobilček (9%)

Kolo (43%)

Skiro (14%)

Drugo (4%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!