Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 13:21:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:25:05
|
|
|
|
leah
|
A res Deni?A to je rekla?Pišuka, potem pa jaz res ne bom več starih hlač zapela:(Kil imam enako kot pred nosečnostjo, celo malo manj, ampak boki so šli pa narazen...****ti pa tolk mam lepih hlač:grrr:
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:25:10
|
|
|
|
eva1
|
Sva že dve...upam, da bo kdaj boljš...in da bom uspela shujašati...
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:26:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej sem nosila konfekcijo 34 ali 36, sedaj pa 42!!!:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 13:30:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:30:58
|
|
|
|
KATY&TIMMY
|
bo bo,počasi se daleč pride;)jaz sem eno leto zgubljala kg,polno dojila;),še bolj polno jedla:hudicek:;),pa je šlo samo od sebe:bravo::bravo:kakšna 2-4 kg:hudicek::hudicek:,sta še vedno preveč,ker pa še dojim (bo 2 leti),bo tudi to šlo počasi;):)-:)-:)-:)-:)-a pa tudi jaz si obljubljam ne vem kakšne diete,pa sadje pa vodo......:hudicek::hudicek::hudicek:ko sem lačna si pa hitro premislim:hudicek::hudicek::)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:37:17
|
|
|
|
mammika
|
Hmmm jaz sem pred nosečnostjo nosila št. 26ali 28 zdaj pa kaj misliš???? 34 !!!!! pa sem se kr mal navadla ... zdej sem na dieti se pa dolgo časa nisem mogla spravt da bi dietkala.... LP
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.8.2005 13:38:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:38:20
|
|
|
|
Anonimen
|
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:Mi je pa full nerodno v trgovini, ko vprašam - A večjega pa nimate? :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 13:58:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo kar držalo, kar so zadnjič povedali pa TV. Jaz se glede kg nimam kaj pritoževati, čeprav sem jih predelala v nosečnosti 27. Vse je šlo hitro dol, ostalo mo mi trije kg-ji. Nekaj sem opazila pri garderobi. Prej sem zmeraj nosila 38-40 konfekcijo, sedaj obvezno 42. Pa še modrc..uhhh...pred nosečnostjo sem nosila 85B, sedaj pa mi je 95B premali:zmeden::zmeden::zmeden: Telo se spremeni.:rozica:
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 14:16:53
|
|
|
|
rainbow
|
Raho! moje kile še tudi kar stojijo, ampak kaj ko imam tak rada sladko:hudicek:, pa še kuham doma, pa nove recepte preizkušam, potem pa je dobro, pa kaj češ. Edino ne vem, kako se naj spravim telovadit; doma že nič ne bo. :zmeden: pa saj bo počasi, pozimi gremo na aerobiko, pa bo boljše:) :rozica: :sloncek:rainbow ps imam ogromno oblačil ki ležijo v omari, a jih ktera rabi ;)(št40), jaz jih še najmanj dve leti ne bom mogla oblečt:((
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 14:43:57
|
|
|
|
CatJa
|
Uf, jaz se lahk pa pohvalim, da so mi prakticno vse hlace izpred nosecnosti spet prav. Obseg bokov je le se za 1 cm vecji kot prej, pa 1 kg, pa tudi ne bo skode ce bo ostal. raho, kje pa ti cote kupujes, da ti je pri 58 kg bla prav st. 34 :zmeden2: Jaz sem pri 53 kg nosila st. 36.
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 14:55:06
|
|
|
|
maja&m
|
Raho-jaz imam isti problem.Sem že bila skoraj na teži pred nosečnostjo(3kg sem mela preveč),pa stare hlače sem že tud lahk kamot oblekla.Zadnjič pa stopim na vago in me je skor kap,zredila za 2kg.Groza. Lačna nisem tolk,bolj so me oči.Ampak pojem pa za dva.Najraje zvečer.:((:(( Sedaj sem začela mal manj žret(samo ne rata zmer),pa hodit sem začela po terenu. Ja menda ja bo.Skupaj nam bo uspelo. Maja
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 15:13:42
|
|
|
|
Joe
|
Raho, če hujšaš, ne čepi doma. Pojdi ven, vsaj na balkon sedet. To pomaga.
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 15:16:28
|
|
|
|
mammika
|
Ne ne hecam se ponekod niso imeli tako majhnih številk da sem potem tudi otroške kupovala...resnično
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 15:27:06
|
|
|
|
kofetek2010
|
meni je po prvem porodu šlo vseh 20-kg plusa stran in vse takratne stvari so mi bile prav 6 mesecev po porodu :) a bo tudi tokrat tako? :zmeden2: upam, kr sem v 24-t in imam že 10kg več kot pred nosečnostjo :( CatJa - jaz tud pri 53kg nosim 34 konfekcijo, celo krila v H&M so mi 34 prevelika :( mogoče zaradi moje višine :zmeden:
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 15:28:05
|
|
|
|
nikitta
|
mogoče ne isto ali enako postavo kot pred porodom, lahko je še boljša!!! V to verjamem in na tem delam!
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 15:30:10
|
|
|
|
CatJa
|
Tako se govori, nikitta! :bravo:
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 16:32:24
|
|
|
|
anckabancka
|
Jaz pa se dober mesec po porodu lahko kar malo pohvalim. Kilca je ostala še ena dobra do dve, od 14 pridelanih. Kavbojke pa že nosim svoje stare oprijete. Mogoče so boki ostali malo širši, a iz tedna v teden opažam, da gre na bolje. Sem kar zadovoljna, sem se obremenjevela pred porodom z mojo postavo, da je bilo groza. :ups: Mogoče pa bom približno taka kot preden sem rodila...
|
|
|
|
Še vedno sem debela!!!! 11.8.2005 16:58:11
|
|
|
|
Lunca1
|
Raho, ne se sekirat, jaz imam 44 ali 46.:grrr: Verjemi mi, imajo tudi večje.:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?