|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   knige, revije
11.8.2005 9:14:31   
livia
Če ste mislile, da sem za danes že končala, se motite, ampak tale tema bo pa za danes verjetno zadnja.
Kot že povedano, sem včeraj zvedela, da sem noseča in o tem kako naprej nimam kaj dosti pojma.
V knjigarni sem že pred časom videla knjigo Nega matere in otroka. Sicer je blazno draga, ampak tako na hitro se mi je zdela dobra. Ali mislite, da se nakup splača in kakšne so vaše izkušnje s podobnimi knjigami?
Drugo pa so revije. Vem, da na trgu obstajajo Mama, Moj malček, Otrok in družina,... Na kaj se naročit v tej začetni fazi, da bom bolj na tekočem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   knige, revije
11.8.2005 9:15:11   
Anonimen
Počasi, Livia, počasi... Ne meči se še v stroške, no... Poleg tega imaš pa vse na Internetu...

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   knige, revije
11.8.2005 9:32:09   
AKŠ
tule na RR boš našla marsikaj - ne meči dnerja stran za knjige na katerih se bo nato nabiral prah.....

raj si prvošči vmes kakšno revijo (Nosečnost, Mama, Moj malček....)

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   knige, revije
11.8.2005 9:49:46   
Nyah*
Revija Mama recimo je za začetek povsem dovolj, notri je ful povzetkov iz knjige Nega matere in otroka, ki si jo pa lahko sposodiš v knjižnici, ne kupuj, je sicer res ful dobra, samo kot pravijo punce imaš internet, revije,...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   knige, revije
11.8.2005 9:51:25   
hugolina
Bi se strinjala z AKŠ. Saj lahko sproti kakšno kupiš, drugače se pa zelo veliko pametnega najde tule na forumu.
lp

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   knige, revije
11.8.2005 10:04:26   
Pajaca
Ti pejd lepo v knižnico in si sposodi kakšno knjigo, potem pa jo lepo v miru prelistaj in boš kmal vidla a jo rabiš al ne.

Revije pa tako... meni je bilo bolj fino vsakič eno kupit, pa sem pač pol ugotovila, da mi nobena ne paše, ker se teme ful ponavljajo. Tako da sedaj če me kakšna tema zanima kupim revijo, naročena pa nisem... ni več časa brati... oz raje berem kakšno čist drugo revijo.... pa tud revije majo v knjižnici in si jih lahko sposodiš in prelistaš.... pa boš vidla katea ti je všeč.

Drgač je pa še najboljše mal brskat po internetu..... maš kar nekaj naših in tujih strani in še lepo zastonj je... pa pač sprintaš al pa prebereš kar ti paše.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   knige, revije
11.8.2005 10:13:02   
tina104
Jaz ne bi kupovala nobene knjige. Sem imela zdaj med nosečnostjo ogrooomno časa in sem ogromno prebrala o nosečnosti in novorojenčku, ampak sem si vse knjige sposodila v knjižnici.
Zelo v redu je npr. od klinike MAYO - ne vem točnega naslova - nekaj takega Vse o nosečnosti in otrokovem prvem letu. Nega matere in otroka ni tako slaba, samo jaz je res ne bi kupovala.
Sem pa si kupila dve reviji - eno posebno izdajo Mame (naslov Nosečnost in porod) in eno pos. izd. Mojega malčka (naslov Nosečnost). Pa ogromno stvari najdeš na internetu.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   knige, revije
11.8.2005 11:14:12   
simonas
Jaz si tudi vse knjige sposodim v knjižnici. Če bi mi bila katera tako blazno všeč, bi si jo že kupila, a za zdaj še nisem naletela na nobeno tako. So pa vse vredu. A ko si enkrat prebereš, potem je ne rabiš imeti doma. Saj si stvari zapomniš, če pa te kaj posebej zanima ali bi si želela natančno zapomniti, pa ti bo tudi kdo skopiral.

Tudi jaz kupujem revije raje v trgovini. Pogledam teme, malo prelistam in se potem odločim ali bom kupila ali ne. Sem pa tudi ugotovila, da se teme ponavljajo. Imam namreč 3 revije Nosečnost in je kar nekaj stvari enakih.

Simona

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   knige, revije
11.8.2005 11:28:43   
Loni07
Jaz pa sem 3 knjige kupila preko Amazon.com in je prišlo ceneje kot če bi eno pri nas. Tisto od Mayo klinike, pa Pregnancy bible, pa O nosečnosti po tednih.
Poleg tega sem kupila revije o nosečnosti, posebne izdaje.
S forumi skupaj je to vrh glave dovolj.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   knige, revije
11.8.2005 11:49:21   
kati1
ojla

NE KUPUJ knjige "Nega matere in otroka"! Jaz imam tri (darila svojcev). Mene je razočarala. Se mi je tud zdela super - tko na prvi pogled. A vsebinsko je preveč ohlapna.
Priporočam knjigo "Dojenček-kaj pričakujemo prvo leto" založbe Vale Novak. Jaz sem si jo sposodila iz knjižnice, sicer je pa ista cena kot za "Nega...". Knjiga izgleda precej suhoparna in pusta (ima 500 strani in nobene slike), a sem jo prebrala v 1 tednu. Knjigo "Nega .." pa imam od vsega začetka že doma, pa je še nisem sploh prebrala.

lp, K

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   knige, revije
11.8.2005 13:36:35   
hajdi21
Jaz sem si kupila edino Nosečnost - vprašanja in odgovori, stane pa 10.000,00 SIT. Drugače pa so res super te posebne izdaje revij, mislim, da jih izdajajo vsako leto posebej.

Lp,

Hajdi21

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?