Anonimen
|
Tako, pa smo že dale skozi 3 dni, ostane jih le še 87. Kaj pa je to, ne? Nič lažjega. Kaj jaz zdaj to sama sebe tolažim, al kaj?:zmeden2::zmeden2: V glavnem, odločila sem se, da bom vsak večer odprla temo za naslednji dan, ker se zjutraj ne javim zelo hitro, ene pa ste že lačne, pa ne veste, kaj jesti. Torej, dan OH sem brez problemov prebrodila. Namesto, da bi si spekla rolado, kot sem nameravala, sem dobila velik kos torte od sestrične, ki je praznovala rojstni dan in nam jo je prinesla. Pa malo sladoleda na vrh, pa je bilo dovolj.;) Jutrišnji VITAMINSKI DAN pa je čisto druga zgodba. Punce, želim vam, da ga uspešno prebrodite, ne pustite se skušnjavam, čeprav bo na momente zelo hudo. A me bomo zdržale, a ne?? Torej, jutri sadje, vseh oblik in okusov, predvsem je najboljše, da ga narežete na koščke in jeste z vilico. Se baje bolj nasitiš. Jaz bom udarila po lubenici, nektarinah, bananah (fajn nasitijo), hruškah, jabolkah, slivah. Ni ga sadja, ki si ga ne bi nabavila.:)-:)-:)- Javite se, če bo sila, vam bomo skupaj dale moč prebroditi. Cel dan pa imejte v mislih, kako boste lahko že čez 24 ur papcale meso.. Mnjami......:)-:)-:)-:)- Držite se! Aja, nov seznam dietkaric sledi kmalu, mi je crknila moja kanta, pa čepim na bratovem računalniku.;)
|