Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 12:10:05
|
|
|
|
katy83
|
to piše na dvd-ju: Imena: Gorazd,Bajsi,Poldi,Suzi,Tobi,Oliver,Jakob. zdaj kdo je kdo v angleščini pa ne vem
|
|
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 12:59:12
|
|
|
|
tlb
|
skupaj poglejta risnko na DVD in poiščita imena vlakcev :) na začetku DVDja (vsaj dveh naših) je taka neka predstavitev veliko vlakcev; o vskema nekaj povedo in sevedfa se začne z "To je Gorazd, največji in bla bla bla......" (nimam spomina kot tamala, ona ve o vsakem vse....)
|
|
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 13:02:44
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Julija08 Sinu sem kupila par vlakcov, pa ne vem kako jim je ime v slovenščini, ker če mu bom kar nekaj rekla in bo v risanki videl, da ni prav bo cel problem. Ima pa tele: - Arturja - Rosie - Mighty Mac Hvala, Andreja Hm, če ugibam-Artur je verjetno kar Artur, Rozi pa Rozi.....Majti Mec pa ???? Drgač pa moja tamala nobenega ne pozna od teh vaših, sem ji slikico pokazala s spletne strani..... Pa tudi i z risanke se jih ne spomnim-v naših ne nastopajo (pogosteje nastopajo že nekje omenjeni-Gorazd, EDvard, JAkob, Tobi,.....) uh :)
|
|
|
|
RE: Imena Tomažkevih vlakcov 5.2.2011 23:34:42
|
|
|
|
Zamima
|
vprašanje je, kje si kupila te vlakce? :) Hvala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?