|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abc design
4.2.2011 15:01:38   
natykaa
Ali katera pozna te vozičke??sem že iskala okrog po foumih pa nisem našla nič uporabnega user posted image imam ga možnost dobit zelo poceni, pa me zanima kako se kaj obnese?
http://www.otroski-vozicki.com/si/otroski-vozicek-abc-design-turbo-6s-kolekcija-2011-i996.shtml
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abc design
4.2.2011 19:31:34   
naja17
V kolikor se katera javi, bi samo za kolegico še vprašala, katera lupinca gre na ta vozek?

Hvala!

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.2.2011 22:10:18   
natykaa
sem ga danes kar kupila in naročila tudi že lupinico user posted image paše pa lupinica abc rider-na strani mali vragci je znižana ( to sem naročila jaz) pa tudi maxi cosi cabriofix.pa mogoče še katera samo nisem sigurna.potrebuje pa še adapter- jaz sem ga naročila na mimovrste za 5 eur- imajo razprodajouser posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.2.2011 7:51:35   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: natykaa

sem ga danes kar kupila in naročila tudi že lupinico user posted image paše pa lupinica abc rider-na strani mali vragci je znižana ( to sem naročila jaz) pa tudi maxi cosi cabriofix.pa mogoče še katera samo nisem sigurna.potrebuje pa še adapter- jaz sem ga naročila na mimovrste za 5 eur- imajo razprodajouser posted image

No, super za nakup... Jaz ti lahko samo povem, da ga ima pri nas ena fizioterapevtka, tko da je po moje dobra izbira. Tud midva sva ga gledala in mislim, da se je na moji temi tud ena oglasila s pozitivnimi izkušnjami. Hvala tud za informacije o lupini, bom posredovala kolegici. Samo še to mi povej, a na mimovrste je razprodaja adapterjev za maxi cosi? Ker tega bi pa jaz, pa zdej ne najdem user posted image

Ma sej sem blond... Če si naročila ABC lupino, pol je ta adapter, ne od MC, a ne user posted image

< Sporočilo je popravil naja17 -- 5.2.2011 7:54:37 >

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2011 9:38:15   
natykaa
Hvala za informacije, jaz sem zaenkrat čisto navdušena, kako pa se bo obnesel pa bomo videli maja user posted image prav imaš ja, znižani so adapterji za abc lupinico.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.