|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomagajte mi sestaviti jedilnik
3.2.2011 18:12:55   
nina166
V soboto prideta na kosilo kolega. Dajte mi kako idejo, kaj naj skuham. Kaj enostavnega, hitrega in okusnega. Rabim pa dve glavni jedi, dve prilogi, dve solati in sladico. Bodo pa zraven tudi otroci.

< Sporočilo je popravil nina166 -- 3.2.2011 18:13:21 >

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
3.2.2011 19:15:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Pomagajte mi sestaviti jedilnik
3.2.2011 19:15:31   
collar
pozdravljena,

mogoče piščančje prsi v smetanovi omaki z zelenjavo, vse skupaj damo v posodo za peko v pečici s pokrovko, čez lahko potreseš malo sira, in se lepo samo duši.

Zelo hitro pripravljen je tudi losos, kušiš lahko že porcijsko narezane kose, ki jih začiniš in popečeš v ponvi na vsaki strani cca 2-3 minuti, tako da je sredica še rožnata. Zraven lahko narediš kus-kus z zelenjavo, ki jo predhodno popečeš na olivnem olju in začiniš. To je vsa umetnostuser posted image

pa dober tekuser posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.2.2011 8:29:58   
urška
piščanec polnjen z odišavljenim kuskusom na krompirjevi steljici. če rabiš recept mi sporoči. in ni tako zakomplicirano kot se slišiuser posted image

(odgovor članu collar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.2.2011 10:28:36   
hrchy
Glede na to, da rabis dve glavni jedi, bi si jaz izbrala eno ribjo in eno govejo - recimo ribje fileje pod zarom v pecici s sojino omako in zrezke.
Za dve prilogi bi sla na nekaj lahkega - recimo kaksen aromaticen riz/kuskus (recimo tako kot je predlagala urska) in pa nekaj sezonskega (recimo cips iz razlicne gomoljne zelenjave - pesa, repa...)
Dve solati: eno zeleno (recimo z lesniki) in eno kaksne druge barve (recimo pesa s pomaranco) lahko pa tudi kaksno toplo solato.
Sladica... semifreddo.

Veliko tega lahko pripravis vnaprej ali pa res ni veliko dela 

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.2.2011 13:13:40   
kjava.

IZVIRNO SPOROČILO: urška

piščanec polnjen z odišavljenim kuskusom na krompirjevi steljici. če rabiš recept mi sporoči. in ni tako zakomplicirano kot se slišiuser posted image

Jaz bi recept, prosim.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?