|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čas s partnerjem
3.2.2011 18:11:52   
Izabelina
Zanima me kaj za vas pomeni kvalitetno preživljanje časa s partnerjem? Opažam, da za veliko parov to pomeni gledanje tv-ja...

Vaše izkušnje in tudi predlogi/nasveti so dobrodošli...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čas s partnerjem
3.2.2011 18:43:51   
sjmm
da imava čas za kavico v miru, glede na to da imava 4 mulčke. Da se imava čas pogovoriti o naju, kako se kdo počuti, da splanirava urnik za teden naprej, da po tedenskem nakupu sedeva za pol urce nekam na pijačo, kavico...v glavnem, da se kako uro vse ne vrti okol otrok, dela in tv-ja, temveč si lahko poveva kaj nama leži na duši, kaj naju skrbi kaj si želiva. Želim si, da bi vsi čim večkrat našli tak čas.user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2011 18:47:38   
BabyKitty
Izabelina kdaj meni pomeni kvaliteten čas tudi gledanje tvja... ker se takrat malo stisneva, si mogoče vmes zmasirava noge, ali malo čohava po hrbtu ipd. user posted image in mi to veliko pomeni... zelo pomemben pa je tudi pogovor tako da vsaj zajtrk in kosilo preživiva skupaj za mizo in se v miru pogovarjava...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2011 21:09:40   
Aninchy
Jp, tud pri nama je to čist prepogosto filmuser posted image ampak mi je vseeno, itak je vmes toliko reklam, da se da veliko vmes pogovarjatuser posted image prav da bi se pa dol vsedla in pogovarjala pa nisva hmm... še nikoliuser posted image user posted image vse se zmenima tak sproti...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2011 21:26:59   
Nika v službi
Trenutki v dvoje ob kavici, klepetu, dan off brez otrok in skupni obisk savne, kak vikend, ko kam uideva sama, vsi tisti (praviloma večerni - nočni) trenutki, ko se uleževa v najini spalnici, se pogovarjava, masirava drug drugega...

TV - kaj je to?!

Resno - pri nas je gledanje TV-ja res izredno redko. Nama je škoda časa. Če že, greva raje v kino.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.2.2011 4:10:55   
ronja
Crkljanje, pogovarjanje brez interupcij (beri: malih, ki te v enem stavku samo 5x prekinejo, če maš srečo;), da v miru pojeva "najino večerjo", k ootroci zaspijo, debate, seks, lahko tudi South park ali gospodinje na račkotu (tvja nimamo, gledava pa to 1x na teden), pa kak junk food zravenuser posted image . Vse je super in vsega bi oba več;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2011 7:39:08   
PeggyBundy
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Zanima me kaj za vas pomeni kvalitetno preživljanje časa s partnerjem? Opažam, da za veliko parov to pomeni gledanje tv-ja...

Zame pomeni to iskanje nekakšnih opravičil (podobno kot pri izrazu kvalitetno preživljanje časa z otroci) v primeru, ko čutimo, da v odnosu nekaj ni dobro.

Četudi sva samo v istem prostoru, je ob pravi povezanosti partnerjev, lahko tak način kdaj pa kdaj kvaliteten.

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2011 7:50:27   
barni

Kaj vem, jaz ne ločujem preveč na čas, ko smo skupaj kot družina in čas ko sva samo midva. Meni je kvalitetno preživljanje časa s partnerjem tudi takrat, ko smo skupaj na izletu in se imamo res krasno. In tudi takrat, ko se zvečer utrujena od celega dneva uleževa vsak na svojo stran kavča, se stisneva z nogami pod dekco in magari v tišini pogledava kak film. V bistvu mi je velikokrat všeč, da sva lahko tiho in se ob tem oba dobro počutiva.

Je pa res, da sva oba bolj kot ne čveke in imava veliko debat. Pa mi je vseeno ali je takrat zraven otrok ali ne. Tudi na kavo gremo dostikrat skupaj kot družina, pa mi je to čisto enak okvalitetno, kot če greva sama. Kaj vem, saj pravim, mene ne moti prisotnost otroka.

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2011 8:10:42   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: barni
Pa mi je vseeno ali je takrat zraven otrok ali ne. Tudi na kavo gremo dostikrat skupaj kot družina, pa mi je to čisto enak okvalitetno, kot če greva sama. Kaj vem, saj pravim, mene ne moti prisotnost otroka.

Mi na kavico zelo veliko hodimo - recimo minimalno 3x tedensko, pogosto tudi več. Ampak nikakor ni kavica v dvoje enaka kot z najino malo miško. Kakšnih poglobljenih pogovorov takrat midva ne moreva (in niti ne želiva) izvajati, zato so najini trenutki v dvoje ob kavici za naju neprecenljivi. To izkoristiva 1x tedensko, ko gre naša bučka na plavanje, potem pa še občasno med službo, ko se dobiva na kavici ali kosilu, pa takrat, ko gre madam na organizirano praznovanje RD-ja, ipd.

Vsak čas s partnerjem in otroki je lahko kvaliteten, če v družini "štima", se strinjam. Absolutno pa menim, da partnerja potrebujeta tudi čas samo za njiju. No, vsaj za naju to velja. Pa smo sicer zelo veliko in radi vsi skupaj, ampak midva morava imeti svoj mali "escape" nekajkrat letno, ko si vzameva dan, dva, tri... samo za naju.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2011 14:00:54   
Katjuska986
Včasih ko sva se še z motorjem vozila po izletih in kavicah je bilo to takrat - ker sva imela čas se pogovort o naju in o vezi itd.
Sedaj ko tega več ni, pa so to večeri ob tvju - moj redko sploh gleda film ampak se v dnevni ukvarja s svojim konjičkom (lego tehnik itd.) in govori z mano. Sem pa že opazila (in nisem ravno ponosna nase) da ga največkrat sploh ne poslušam ko govori, razen če ni zadeva o naju in če me res ne zanima. Se moram popraviti. user posted image  Resno, ker je bil zadnjič že malo hud...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2011 14:18:39   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy
Četudi sva samo v istem prostoru, je ob pravi povezanosti partnerjev, lahko tak način kdaj pa kdaj kvaliteten.

Meni je tudi dovolj, da sva v istem prostoru. Tista prijetna tišina med dvema, ko ne rabiš besed.
Drugač pa sva sama redko. Tu pa tam kak kino, TV (oziroma filmi iz računalnika po TV ) pa objemček pred štedilnikom (lijakom, na kavču), tudi če je v prisotnosti drugih. V bistvu je zame kvalitetno preživljanje časa s partnerjem predvsem tisto, ko gremo cela družina kam skupaj. Ko se lahko drživa za roke in gledava najino malo, da uživa.

(odgovor članu Katjuska986)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2011 14:53:50   
TomTaylor

Zanima me kaj za vas pomeni kvalitetno preživljanje časa s partnerjem?

višek kvalitetnosti preživljanja najinega skupnega časa je seks. user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2011 15:38:02   
kalbo
Ja, ko se ti rata pri treh otrocih kvalitetno dat dol, je to zelo zelo kvalitetni časuser posted image .

Drugače sva pa midva itak čist usekana eden na drugega, tako da je kvalitetnega časa čez cel dan na pretek. Pa naj bo to moment, ko ji pošljem kak mail ko vem, da jo bo sezulo od smeha in bo rekla...ti si prfuknen, al pa ko jo ukradem tamalim in jo zvlečem mečkat se na hodnik....

< Sporočilo je popravil kalbo -- 4.2.2011 15:39:15 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2011 21:23:43   
Anonimen

Sam moram rečt, da mi beseda kvalitetno (v povezavi z odnosi) gre zadnje čase že kar pošteno na jetra user posted image .

Meni je "kvaliteten" vsak trenutek, ki naju povezuje skupaj v partnerstvo, ko čutiš naklonjenost, podporo, nasmeh, ljubezen.... Pa je to lahko čisto vsakdanja stvar, zjutraj objemček na poti v službo ali ko prešvicana kidava zemljo za gredico in se spogledava z zadovoljstvom v očeh. Torej trenutki, ki so nama skupni in jih delavica, ki naju povezujejo. Lahko je to tudi ležanje pred tv, tudi to paše.
Najbolj fajn mi je pa v službi, en par uric večinoma samo za naju, sicer delava službene stvari, samo vseeno, sva midva tam. Ali pa vmesni čas, ko skočiva na malico, tam lahko klepetava,... pa kakšen otročji sms, mail,...

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?