Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 15:33:08
|
|
|
|
iris_
|
Tanergija...mamica in beba na pilatesu....tudi jaz razmišljam da bi šla s tamalo ;)
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 20:13:40
|
|
|
|
Lepka
|
O super, najlepša hvala!!!!! Pa nič razmišljat - gremo.... :)
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 22:09:21
|
|
|
|
iris_
|
kolk maš pa ti starega otročka? moja je 5 mescev...mislim, da se bom res vpisala. sem hodila k njim na telovadbo za nosečke in sem bla zlo zadovoljna, tko da gremo zdej v akcijo pa dol s kilogrami :)))
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 3.3.2011 22:28:18
|
|
|
|
Lepka
|
Moja je stara 6,5 mesecev in nekaj je res treba narediti s temi kilogrami, če pa lahko zraven še otroka vzamem ja pa itak super, ker se izognem vsem logističnim zapletom :) Jaz bi jih kar za v torek poklicala...
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 4.3.2011 14:23:06
|
|
|
|
solis
|
o helo, jst mam pa 8 mesečno punči, pa tud iščem kej tazga. Bi mi pa bolj pasal, če bi bla zadeva bolj na S Bežigrada, blizu obvoznice. Kakšna ideja?
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 4.3.2011 14:29:18
|
|
|
|
Lepka
|
Solis pozdravljena, jaz sem ful iskala telovadbo za Bežigradom, pa žal neuspešno vse do tele informacije. A ti je to predaleč?
|
|
|
|
RE: Telovadba z dojenčki - Bežigrad 4.3.2011 14:38:22
|
|
|
|
solis
|
Jp, predaleč. Nimam izpita za avto. Na avtobus, se mi pa tud ne da kr naprej hodt. Če bi blo vsaj tok bliz, da bi se dal peš pridt, bi blo super - še mal za dodatno rekreacijo... Tko pa bi bil sam še en izgovor več, da se mi ne bi dal it, tud če bi se vpisala .
|
|
|
| Stran: [1] |
Paket presenenjanada56Bi zlahka kupili zase ali komu drugemu paket presencenja v vrednosti npr.15 eur s poštnino vred?Da, 15 eur ni veliko za cel paket (
20%)
Da, rad imam presenečenja (
6%)
Da, če bi vedel, da dobim ok zadevo (
33%)
Da, vsec mi je, da je poštnina že všteta (
4%)
Ne, ker nimam rad presenečenj (
7%)
Ne vem, bi premislil, tudi 15 eur je denar (
31%)
Število vseh glasov: 142Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!