Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 1.2.2011 20:50:22
|
|
|
|
Čebel@
|
lahko si ga dobil na Dnevniku,ampak ne vem,če za toliko let nazaj to delajo ....najbolje da pokličeš in vprašaš
|
|
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 1.2.2011 21:11:58
|
|
|
|
sončnica24
|
Pri Večeru se da naročit prvo stran kolikor vem.
|
|
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 1.2.2011 21:19:32
|
|
|
|
Katrin
|
NUK V Ljubljani Tja moraš it osebno in naročiš fotokopijo takratnega časopisa. lp, k
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 1.2.2011 22:21:22
|
|
|
|
mišk
|
Jst pa glih iščem za mami in njenega abrahama! Bom naročila kar pri Večeru, ker je originalno natiskan, v darilni valjasti škatli, pride pa 29 evrov. Plačaš mislim da kar z Moneto. V NUK-u mislim, da ti natiskajo na "navaden" papir. Za Delo se pa še nisem pozanimala.
|
|
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 1.2.2011 22:55:42
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Jst pa glih iščem za mami in njenega abrahama! Bom naročila kar pri Večeru, ker je originalno natiskan, v darilni valjasti škatli, pride pa 29 evrov. Plačaš mislim da kar z Moneto. V NUK-u mislim, da ti natiskajo na "navaden" papir. Za Delo se pa še nisem pozanimala. OJ! Kako pa si "prišla" do njih-preko spleta al po telefonu al kako drugače? Jaz bi tudi nekaj podobnega mela... Fala za odgovor :) LP T -------
|
|
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 2.2.2011 9:55:04
|
|
|
|
mojamura
|
v knjižnicah recimo univerzitetni knjižnici maribor imajo vse izdaje časopisdov na mikrofilmih...to se da pol sprintat na papir in nato kupiš le prazen časopisni papir in se lahko to skopira na tak format. jaz sem že to sprobala in je super, pa še verjetno bolj poceni! je pa super darilo!
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 2.2.2011 11:31:32
|
|
|
|
kajalin*
|
mišk,men pa ne odpre strani a mi lahko katera napiše kako bi najlažje prišla do takega časopisa,ker nisem iz lj in se res ne bi tja vozila samo po en cajtung se,da kje naročit prek net-a?hvala za odg.
|
|
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 2.2.2011 14:07:57
|
|
|
|
abc100
|
Meni tudi ne odpre strani, pa bi tudi jaz rabila za darilo.
|
|
RE: Časopis na rojstni datum 2.2.2011 17:58:57
|
|
|
|
tlb
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk http://www.vecer.com/podstresje/ Tukaj sem našla. OJ! HVALA! Ampak imamo smolo-link ne dela :)))) Pa sem odtipkala www.vecer.com, potem kliknila na ARHIV in potem je tak na levi strani v ornžnih kvadratkih; no, v spodnjem kvadratku piše-rad bi naročil arhivsko izdajo VEčera al nekaj podobnega. Samo mi ni jasno, al ti natisnejo CEL časopis ali mogoče res samo prvo stran, kot je ena že napisala. LP! T -------------
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?