Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 10.8.2005 13:20:18
|
|
|
|
ZARA
|
Ne vem kako imajo to zmenjeno v LJ,ampak bi se pomoje dal zmenit,če si đeliš da bi bil on zraven,samo praksa pa pomoje ni ravno..ne vem... Jst sem bila "v komi",ker sem res sera za take zadeve...pa še hitro mine...občutek je bil,kot da sem na mizi 2 sekundi,res!
|
|
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 10.8.2005 13:25:07
|
|
|
|
mammy26
|
tretjo sončico sem rodila s CR, pri katerem pa moj mož ni smel biti poleg v operacijski sobi. Vse skupaj gre pa res tako hitro, tako je mož prišel eno uro in pol po CR, ko sem prišla malo k sebi. Rodila pa sem v CE. Drugače pa, rodila sem ob 13.15, v intezivni sobi pa sem bila že ob 13.40, 14.30 sem videla svojo pupiko.
|
|
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 10.8.2005 13:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mož ponavadi počaka pred operacijsko, da mu takoj, ko ga zrihrajo, dajo otročička.
|
|
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 10.8.2005 16:19:03
|
|
|
|
Mirna*
|
Med operacijo ne sme biti nikogar pri tebi. Svetujem ti spinalno. Sama jo bom tokrat gotovo izbrala,da vidim otrocka, ko se rodi. 1. sem "spala",pa sem se zbudila po 2 urah vsa zakomirana in sem komaj vprasala po otroku, kaj sele, da bi ga bla takrat sposobna videt.
|
|
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 10.8.2005 18:26:37
|
|
|
|
ZARA
|
Aja še to...enkrat vem da je ena pisala, da je mož bil zraven, mislim, da je bila jagoda...
|
|
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 10.8.2005 19:33:26
|
|
|
|
Mirna*
|
Pri moji kolegici,ki je rodila v Postojni, je bil tud zraven, ne vem, kako to, da so pustili, v Lj pa Kr pa vem, dane pustijo. Jst pa mislim, da je tistih par minut, kot traja SC, pap otem sivanje itd. da je prav, da je takrat tam samo zdravstveno osebje. Da imajo mir, da nimajo se skrbi, kdo tam okol skaklja... Saj po operaciji pa lahko pride k tebi ane?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2005 22:21:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Carski rez in prisotnost partnerja? 11.8.2005 23:43:01
|
|
|
|
nejcko
|
2x rodila s CR v Lj - mož je čakal v porodni sobi in dobil takoj otročka v roke. Obakrat sem rodila v popolni narkozi, prvič je šlo za urgentni CR, drugič je bil sicer pričakovan oz. načrtovan, ampak sva se z malo odločili, da ne bova več čakali in stvar pospešili, pa mi spinalne variante spet niso ponudili. Ampak sama bi se verjetno spet odločila za popolno narkozo, pa da moža ni zraven v operacijski se mi zdi tudi povsem smiselno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?