|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gripa
24.1.2011 16:34:08   
Anonimen
Danes sem bila z tamalim dvema pri P ,ker sta imeli vročino in kašljata pa smo se šle pokazati vzeli so jima kri ampak zaenkrat ni nič hujšega imata tipično gripo.Zanima me koliko dni ponavadi traja gripa in z čim zbijate vročino mlajša je stara 2leti.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gripa
24.1.2011 18:00:12   
Anonimen
A res nobena še nima izkušnje z gripo?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 19:05:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2011 19:10:37   
Anonimen
Nam ni nič rekla katero ampak je tamala stara 2leti danes tudi čist adijo samo spi,nič noče jesti razen prestic malo čaja popije potem pa spet spi.Ima pa vročino 39 po Daleronu ji ni kaj dosti padla na 38,5 sedaj pa ne vem ali ji bi pozneje,če ji nazaj zraste raje dam Voltaren svečko?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 19:27:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2011 19:32:04   
Anonimen
Jaz sem ji dala Daleron sirup okoli 17ure eno žličko 5ml pa ji je vročina iz 39 padla na 38,5 tako,da ne vem kaj naj ji dam pozneje še Daleron ali Voltaren?

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2011 20:45:14   
Lejči
Jaz bi dala Calpol oz. Daleron, če bi bilo pa vmes potrebno, bi pa zbijala vročino s pomočjo kisovih obkladkov. Voltaren bi imela le za skrajno silo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2011 21:34:46   
kajajaka
Prejšnji teden, ko je naša 2,5 letnica imela vročino nad 39 so mi pri P svetovali dvojno dozo paracetamola (dve svečki ali dve žlički daleron sirupa ali 2 daleronovi "cedevitki"), ker je enojna doza že za dojenčke... (Kljub temu, da ima naša le 10 kg...) In vročina je padla in celo noč smo imeli mir.

Paracetamol je v obliki Paracetamolum svečk, Dalerona, Calpola, Lekadola... to je vse enaka sestavina, le proizvajalci so drugi, tako, da pazi, da ne daš dvoje in preveč... Med odmerkoma zdravila naj bi bilo vsaj 4 ure. še bolje 6 ur.

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
24.1.2011 21:47:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2011 11:57:30   
Anonimen
Tastarjo je danes začelo boleti uho je to povezano z gripo?Klicala sem P in danes ne dela več rekla mi je da naj pridem jutri popoldne naj počakam do jutri ali jo raje peljem danes k dežurnemu?

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2011 13:11:52   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2

Tastarjo je danes začelo boleti uho je to povezano z gripo?Klicala sem P in danes ne dela več rekla mi je da naj pridem jutri popoldne naj počakam do jutri ali jo raje peljem danes k dežurnemu?

JAz bi šla k dežurnemu. Pri nas je dežurni pomagal, izbrani P pa zašuštraluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2011 13:38:15   
Anonimen
Ja jo je mož peljal k dežurnemu.Mala pa spet začela kuhati 39,5 dopoldan je bilo vredu imela je vročine 37,4 sedaj pa spet.Od kašlja je tudi malo bruhala,koliko dni pa lahko traja vročina? in ali je normalno,da ji nič ne paše jesti?

(odgovor članu posh)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
25.1.2011 19:06:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2011 19:29:28   
Anonimen
Nosa nima zamašenega samo malo ji teče ven.Ja tastarja je dobila antibiotik za uho,tamala pa je kuhala celo popoldne tudi po dveh žličkah Dalerona ji vročina ni kaj dosti padla iz 39,4 na 38,4 ampak čez kakšno uro ji je spet zrasla na 39 in potem spet 39,4 klicala sem v bolnišnica na pediatrijo in mi je rekla,da ji naj dam Voltaren no po njem ji je padla na 37 tako, da je vsaj malo pojedla bomo videli kako bo ponoči in jutri,če bo imela še tako visoko vročino bom poklica P skrbi me,da se nebi dobila kakšno pljučnicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2011 20:55:37   
naja78
ojla.ah dej no,nič ne bo pljučnice od vročine ne.ne pretiravaj,kaj še niste imeli viroze  z nekaj dnevno vročino?? mi smo kurili 8 dni okoli 39 pa je bil star takrat 6 mesecev.
znižuj temperaturo,če nič ne je ni hudga,bo nadoknadla,naj pije,pucaj nos,če je gripa se bo pojavil še kašelj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2011 21:06:11   
Anonimen
Saj tudi kašlja pa samo spala bi.

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2011 21:42:14   
rozilu
Mi imamo tudi gripo baje (no, moja pupika - 15m), danes je sicer že precej boljše glede vročine. Dva dni jo je kuhalo na ful, tudi do 40, zbijala sem samo s paracetamolom, malo sem kombinirala s svečko (ki pomaga takoj) in calpolom. Pa je kar pomagalo, razen eno noč, ko je imela skozi med 38 in 39.... samo itak malo mora imet vročine, da uniči viruse. Pa takrat je tako kot praviš ti, žabica, samo spala oz. se cartala, stokala, nič jedla... Moram rečt, da je bilo to meni lažje prenašat, ker je bla čisto mirna itd., danes pa je že malo pojedla in je dobila energijo in bi malo divjala, pa se še slabo počuti... pol pa sitnari itd. Jaz ji dam še kolostrum, mogoče ji je pa to pomagalo.

Hitro se pozdravite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.1.2011 8:04:46   
Luns
Pri gripi je normalno da je ne teden zelo visoka vročina.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 8:59:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Luns)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.1.2011 13:36:11   
Anonimen
Ponoči je bilo dobro,no zjutraj je pa spet vročina zrasla na 39,4 sem ji dala Daleron potem pa je od kašlja bruhala in izbruhala ves sirup vročina pa narasla na 39,6 tako,da sem ji dala Voltaren,ko je prijev je malo pojedla no sedaj je pa že spet zmatrana in bo spala.Klicala sem P pa mi je rekla,da naj danes še počakam in če bo jutri še imela visoko vročino in kašljala naj pokličem.
Najbolj me skrbi tale kašelj in pa zraven še vročina ki ji po Daleronu noče past.
Je to normalno pri gripi ali se je kaj drugega skuhalouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 13:45:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
26.1.2011 13:50:43   
Anonimen
Bom videla kako bo do jutri,če ne jo bom jutri res raje peljala k P in jo naj še enkrat pregleda.

Neposredna povezava do sporočila: 22
26.1.2011 14:44:48   
Elica
Če jutri ne bo bolje jo pelji nazaj k pediatru, pa bodi pozorna na dihanje. Je fajn, da ji zmerijo kisik in da ji posluša pljuča, ker so te viroze ful zahrbtne in se lahko hitro v kaj obrnejo.
Lahko pa, da bo jutri že bolje in če ji vročina ne bo več tako rastla in bo zmerna, potem pa je to itak že znak da gre na bolje  in ste za vikend že na konju.
Lep pozdrav in upam, da boste hitro spet zdravi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.1.2011 18:40:53   
Anonimen
Evo bile sva pri najini P in ima vneto uho dala jo je tudi na rengen pljuč izvidi bojo pa jutri upam ,da je vse vredu ja pa za uho je dobila Hikoncil.

(odgovor članu Elica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
26.1.2011 19:17:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Mirena
Miška2006

Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)

1 (57%)

2 (5%)

3 (15%)

4 (7%)

5 (17%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!