Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ležalnik, kenguru- oboje peg perego in bu... 22.1.2011 16:12:47
|
|
|
|
kajajaka
|
- ležalnik sem imela in mi je kar precej prav prišel. - kenguruja sem imela, pa sem ga le enkrat uporabila , se mi ni zdel praktičen. - buggy board si bom pa ob drugem otroku omislila, ker je mala tudi čisto navdušena (ga je videla pri kolegici). Mislim, da so nekateri prilagodljivi na vse vozičke, če boš ra Peg Peregovega kupila, pa itak mora pasati na Plikota.
|
|
|
|
RE: ležalnik, kenguru- oboje peg perego in bu... 24.1.2011 10:51:58
|
|
|
|
kristinaj
|
naša sta bila razlike leto in pol in sem ji kupila buggy pod... dodatni stolček in se je super odneslo, ne vem kako je z buggy podom, naša je bila takrat mala in verjamem, da pri letu in pol ne bi stala, vaša je pa že velika in se bo buggy pod verjetno dobro obnesel.... ležalnik sem imela, en star 10 let, je še nečakinja ležala v njem in mi je prav prišel, kengurujček mi je pa mimo... otroci itak zaspijo ko greš na sprehod in je bolj komot jim v vozičku...
|
|
RE: ležalnik, kenguru- oboje peg perego in bu... 24.1.2011 11:56:27
|
|
|
|
vesna_b
|
ležalnik smo imeli, tistega do 18 kg in se še sedaj natika v njem in si prižiga vibro pod ritko kengurujčka sem imela, uporabljala sem ga parkrat, npr je deževalo, pa smo šle na sprehod z dežnikom. ni bil nepogrešljiv, mi je pa parkrat fajn prišel. tamala je pa not itak uživala, ker je vse videla. sam nisem pa mela peg peregotovega. tommy al neki tazga buggy board pa ne poznam oz smo v fazi odločanja, ali kupimo ali ne, ker bo tamala stara ravno 3 leta, ko rodim
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?