Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
So ti O testi pomagali do zanositve??? 20.1.2011 23:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, ko sva se odločila, da si želiva še enega sva najprej "delala"po metodi plodnih dni, nekaj mesecev se ni nič prijelo (prvič pred tremi leti takoj!), zato sva se odločila da se je treba zadeve lotit bolj natančno in si kupila ovulacijske teste. Pridno sva še preden je O test pokazal +, potem pa še na dan + in naslednji dan, potem sva pa rabla mal pavze hehe. Bi mogla še kak dan več ali ??? V glavnem ne zdi se mi logično da bi zgrešila pravi dan oz se sprašujem če ni kaj narobe. Po + testov več nisem delala, saj tako piše v navodilih, a je možno da bi mi testi pokazali dva zaporedna dneva +, a je kej odvisno kok je izrazita črtica (npr. bolj rahla pomeni da je ovulacija bolj oddaljena npr 48 ur, močna zelo kmalu), ker črtica je bla zelo izrazita. uglavnem zanima me če so vam ti testi pomagali do zanositve? M imam na 24-28 dni, zato sem razmišljala da ovulacijo mimogrede zgrešiš lahko tudi za 4 dni. pa ne mi svetovat naj se sprostim in odmislim željo po ker ne morem
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 8:28:35
|
|
|
|
bučkabb
|
ko sma se tudi midva odločila za drugega in se ni v prvo prijelo tako kot prvič sem po parih mesecih tud nabavila te O teste, za kar sem pa ugotovila, da so samo metanje denarja vstran in povzročajo še več napetosti in nejevolje kot sicer. pri meni se je zgodilo da ti O testi niso nikoli ko sem jih delala pokazali nič, kot da ovulacije sploh nimam, in v tej smeri sem potem že začela razmišljati, dva meseca sem jih delala tiste dni ko naj bi imela O pa nič, pa sem vprašala Pušenjaka in je rekel da moreš trofit, ker če prehitro delaš ni nič, pa če zamudiš spet ni nič. no jaz sem jih potem delala vsak drugi dan, češ saj ti pokažejo za 48 ur naprej , pa temu sploh ni tako. no zadnji mesec kalvarije ko sem se odločila da potem ne probujem nič več in po ponucanih vseh lističih O testov, ki niso nič pokazali mi je hvala bogu potem pokazal nosečniški test + tako da moj nasvet glede teh O testih lahko izbereš v zgornjem pisanju---proč s tem in ko bo bo!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.1.2011 9:06:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 9:56:22
|
|
|
|
eva1
|
Mi nikoli nismo uporabljali O testov...pa dajte na 2-3 dni pa nimate kej zgrešit!
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 10:06:41
|
|
|
|
divans1
|
Ne.
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 10:55:46
|
|
|
|
barbara_s
|
Itak pa semenčice nekaj dni preživijo, tako da ni treba ravno zadet minute ovulacije, da se kaj zgodi.
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 11:00:57
|
|
|
|
jolika
|
Js jih bom zdaj prvič preizkusila, pa bom poročala, če bodo pokazali O. Ker sem že čisto vse poskusila, pa nič od tega. Pa vsak dan, cel mesec, tudi na 2 dni sem že pa se ni kaj prijelo...
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 11:01:52
|
|
|
|
jolika
|
Pa tudi M imam točno ko urca na 25 dni, tak da pojma nimam, kje gre narobe...
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 11:24:11
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolika Pa tudi M imam točno ko urca na 25 dni, tak da pojma nimam, kje gre narobe... Kok dolgo pa že poskušata?
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 11:51:38
|
|
|
|
jolika
|
Načrtno bo 8.krog, drugače pa sva prej pol leta brez zaščite, 'kao' pazi metoda, ampak ne vedno.
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 12:56:45
|
|
|
|
hani bani
|
meni tudi niso testi nkol pokazal ovulacije čeprav sem 1 mesec zapravla celo premoženje in sem jih za foro delala cel mesec pa ni nkol nč pokazalo. zdej si merim bt in se točno vidi kdaj je O. lahko pa poskusiš tudi to( meni je priporočila ena tle na forumu) in ti sam zračuna kdaj naj bi imel O ker upišeš tudi kdaj si sexal. http://www.fertilityfriend.com/
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 14:11:13
|
|
|
|
Katy78
|
Prva dva meseca ni ratalo, tretji mesec sem pa naredila O test - test je pokazal kdaj bo O in sem potem tudi res zanosila tako da točno veva, kateri dan je uspelo.
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 21.1.2011 18:15:54
|
|
|
|
olana
|
Tudi jaz sem zanosila s pomočjo ovulacijskih testov in ja tudi meni je kazalo 2 dni ovulacije, kar je čist uredu. Spolne odnose sva imela pa tudi pred ovulacijo in še po njej. Tako da, Akcija!!
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 26.1.2011 13:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bučkabb ko sma se tudi midva odločila za drugega in se ni v prvo prijelo tako kot prvič sem po parih mesecih tud nabavila te O teste, za kar sem pa ugotovila, da so samo metanje denarja vstran in povzročajo še več napetosti in nejevolje kot sicer. pri meni se je zgodilo da ti O testi niso nikoli ko sem jih delala pokazali nič, kot da ovulacije sploh nimam, in v tej smeri sem potem že začela razmišljati, dva meseca sem jih delala tiste dni ko naj bi imela O pa nič, pa sem vprašala Pušenjaka in je rekel da moreš trofit, ker če prehitro delaš ni nič, pa če zamudiš spet ni nič. no jaz sem jih potem delala vsak drugi dan, češ saj ti pokažejo za 48 ur naprej , pa temu sploh ni tako. no zadnji mesec kalvarije ko sem se odločila da potem ne probujem nič več in po ponucanih vseh lističih O testov, ki niso nič pokazali mi je hvala bogu potem pokazal nosečniški test + tako da moj nasvet glede teh O testih lahko izbereš v zgornjem pisanju---proč s tem in ko bo bo!!!!!!!! Se povsem strinjam, da je to metanje denarja skozi okno. Meni so kazali ti testi 5 dni zapored močno črtico (par dni pred ) in nisem bila noseča. Skratka ti testi te lahko samo zmedejo in še bolj napsihirajo.
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 28.1.2011 8:32:43
|
|
|
|
jolika
|
Evo js sem delala O teste in mi pokažejo O točno takrat, kot si jo tudi sama izračunam in imam bolečine v jajčnikih. Ta mesec sem imela celo malo več O sluzi. Sem jih pa malo testirala en dan pred M, pa ni pokazalo nič, ta teden v sredo pred O je bila šibka črtica, včeraj pa močno obarvana in debelejša kot testna. Torej hormone imam, tako da je verjetno nekaj drugega narobe ali pa se enostavno ne prime. Čeprav sumim, da je moje okolje sovražno in kaj hitro uniči spermije.
|
|
|
|
RE: So ti O testi pomagali do zanositve??? 16.2.2011 13:50:59
|
|
|
|
Jada82
|
Evo, midva sva delala 7 mesecev, poskusila vse živo, seksat na 2-3 dni, seksat vsak dan, seksat kar tko, brez gledanja, brez sekirancije ... skratka, svašta. No, potem sem kupila O teste preko neta. Ko je bila, mislim da una črtica, ki naj pokaže O bolj izrazita oz. zelo močna, sva mislim da potem tisti dan seksala, potem pa ne več, se mi zdi. No, takrat sem pa zanosila Tko da ja, men so pomagali, ful! Zdej pa bova najbrž spet delala na otročku, pa si bom kar takoj pomagala s testi. Sam mal morm še pogruntat, kako to gre, ker sem že vse pozabila
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.