Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 19:55:18
|
|
|
|
picola1
|
Kaj naj kupim tašči za rojstni dan? Oz. bova kupila skupaj z možem itak, sam ideje nimava nobene pametne...Vse, česar se spomniva, se nama zdi že tako zlajnano... Ideje na plano, prosim. In hvala.
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 19:59:28
|
|
|
|
emica2008
|
Mogoče tako skodelico s sliko vajinih malčkov....pa še kaj zraven Pri nas je bil dedi zelo vesel skodelice
< Sporočilo je popravil emica2008 -- 19.1.2011 20:00:01 >
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:00:12
|
|
|
|
Barbara_L
|
Malo opiši njen življenjski slog-je pomembno. Jaz sem mami nedavno kupila bon za 90 min masažo rok in jo je bilo sram iti.
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:00:57
|
|
|
|
hmm...
|
Odvisno koliko si pripravljena odštet za darilo. Mogoče kak vikend paket.
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:01:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu.
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:04:11
|
|
|
|
alda
|
cvetoči kaktus!! Kljub lepoti..zabode če nisi v "dobrih" odnosih z njim
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:11:25
|
|
|
|
emica2008
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu.
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:11:58
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu.
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 20:22:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu. In kaj je na tem smešnega? Jaz bi bila čisto vesela, da nekdo misli namesto mene. Pa še poceni baje ni. No, mogoče tudi je, nisem še toliko na tekočem.
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 19.1.2011 23:21:16
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu. In kaj je na tem smešnega? Jaz bi bila čisto vesela, da nekdo misli namesto mene. Pa še poceni baje ni. No, mogoče tudi je, nisem še toliko na tekočem. Jz se tut ne smejem, pa moja babi, ki že leta varčuje za lasten pogreb, tudi ne. Samo, njej itak ne preostane drugega, ker nima nobene snahe.
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 7:31:25
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu. In kaj je na tem smešnega? Jaz bi bila čisto vesela, da nekdo misli namesto mene. Pa še poceni baje ni. No, mogoče tudi je, nisem še toliko na tekočem. Ja, tako kot par let nazaj, ko je Spar v svojem letaku pod sloganom "dobro zame" oglaševal zemljo za grob
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 8:27:03
|
|
|
|
Aja1
|
Mogoče kakšno pedikuro, bon za frizerja,...
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 9:07:44
|
|
|
|
miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu. Joj, kaj naj ti rečem...upam, da boš enkrat tašča ali da ne boš
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 9:34:21
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ne vem kako se razumeš s taščo, ampak marsikatera bi podarila delček zemlje na britofu. Joj, kaj naj ti rečem...upam, da boš enkrat tašča ali da ne boš Upam, da bom
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 17:11:33
|
|
|
|
ronja
|
Če ima kak hobi, zanimanje,... ji kupi kaj za to. Ne vem, kaj počne: moja tašča rada vrtnari, zato ji dostikrat damo kako vrtnarsko obarvano "darilno košarico". Predno je imela vrt, sem ji naredila pa na temo peke piškotov (to tudi rada dela). Letos sem ji sešila mini torbico za tablete, da jih ne bi kdaj pozabila, ko hodi k svaku na obisk. Pa rokavice si je lani zaželela. Če se rada sprehaja, ji kupi pohodniške palice, recimo. Če rada peče, ji kupi kake modelčke za kekse ali kaj podobnega. Če ima rada rože, potem z orhidejo verjetno težko fališ.
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 17:44:31
|
|
|
|
Colt
|
Heh, dolgoletne počitnice v hotelu ''Predjama'' Hec hec...
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 17:51:49
|
|
|
|
ZARA
|
Enosmerno vozovnico.
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 17:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Heh, dolgoletne počitnice v hotelu ''Predjama'' Hec hec... Enosmerno vozovnico. Komaj čakam da bom tašča, nobenih skrbi več. All inclusive potovalna agencija skupaj v paketu z zetom. Sliši se dobro, da o zemlji ne govorim.
|
|
|
|
RE: Še meni svetujte, prosim... 20.1.2011 20:04:08
|
|
|
|
picola1
|
Joj, babe, same uporabne nasvete ste mi dale... Hec.. Nič, sem se kar odločila, da ji dam eno košaro, notri pa domač med, oreške, ki jih ima ful rada, mal kave, pa domače mesnine od mojih staršev pa eno fajn bonbonjero... Vse stvari ima rada in upam, da bo zadovoljna.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?