|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje ter tekočina
17.1.2011 17:59:26   
natasarobi
Obožujem, ko mi napiše 'we are sorry'.

Skratka: uvajam gh cca 3-4 tedne, zadnje dva dni mali težko kaka - kaka že, vendar zelo trdo plus zelo se napenja in joka. Enkrat, ko dva dni ni kakal sem mu dala kompot iz suhih sliv in je bilo v parih urah ok, sedaj dajem 3 dni, pa ni še ok. Sicer je bilo danes bolje kot včeraj, vendar vseeno.

Predlogi, sploh taki, ko zadeva čim prej deluje? Imam doma en sirup, pa bi prej še brez kemije poskusila. Sladkana voda ali kamilični čaj sem slišala - a mu dam to lahko naprimer sedaj ali moram počakati do jutri , da bo na tešče? Koliko žličk sladkorja?

Patronažna mi je rekla, da mi ni treba dodajat tekočine po gh, če dojim, v zd sem klicala mi je rekla ful tekočine. Kašice niso ne vem koliko goste, vendar sem mu danes dajala še dodatno vodo. Ali ste vi tekočine pri uvajanju dodajale in če da koliko in ali med obrokom ali po njem?

THX
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaprtje ter tekočina
17.1.2011 18:12:22   
Precious
otroku daj sirup ,ni nobene kemije notri.Svojemu nisem nič dajala,sem ga samo podojila po gh

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zaprtje ter tekočina
17.1.2011 18:26:17   
nusi
ne vem kolk sta daleč z uvajanjem gh, ampak mojmu so pomagale samo skuhane zmiksane suhe slive, pa laneno seme, ki ga namočiš v vodi (če je zmleto, drugače za prej še malo zmečkaš) in dodaš v hrano

Sladka voda mu ni pomagala, čeprav sem ga dojila sem mu po 1 mesecu začela dodajati tekočino (vodo ali čaj), ker je bil zaprt, sicer redko spije več kot 10 ml v šusu, ampak mu ponudim večkrat na dan

< Sporočilo je popravil nusi -- 17.1.2011 18:28:01 >

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zaprtje ter tekočina
17.1.2011 21:38:09   
Najaa
Pri moji je sladkana voda oz. kamilice pomagale sam prvič pa mogoče še drugič, pol pa nič več. Dajala sem ji ogromno sliv, slivovega soka... pol pa sem ugotovila, da jo najbolj požene hippov slivov sok.
Pa sirup sem tudi dajala, pa ni nič zmehčal blata.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Izbira imena
valek

Katero ime se vam zdi lepše?

Kevin (15%)

Luka (53%)

Rok (33%)


Število vseh glasov: 163

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!