Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: POGANJALEC lesen?plastičen?alum.? 13.1.2011 8:06:49
|
|
|
|
thaiss
|
mi smo imeli alu in se je super obnesel
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: POGANJALEC lesen?plastičen?alum.? 13.1.2011 9:12:18
|
|
|
|
Hope2
|
Če je ravno star 2 leti ali če je manjše rasti potem pride v poštev kettlerjev 10", ker na edino tega bo dosegel in ga normalno manevriral. Če je dobri 2 leti in višje rasti pa lahko 12". Pomoje je čist vseeno lai lesen ali kovinski, vsi so zadovoljni z vsemi. Mi imamo kettlerja in ga ne menjam, lahek, majhen, super v glavnem. Kaka mama pa lahko lesenega pohvali. Vprašljiva je edino cena. Sem pa zadnjič gledala cene lesenih na bolhi in tam je pod enim oglasom bilo zapisano, da se je obtokel, pri padcu ali ko ga je otrok vrgel ob tla. Domnevam potem, da se ga lažje poškoduje
|
|
|
|
RE: POGANJALEC lesen?plastičen?alum.? 13.1.2011 10:16:44
|
|
|
|
ronja
|
Mi imamo lesenega in smo tudi zelo zadovoljni. Razlog je v tem, da se mi zdi malo bolj "mehek" za udarit se in da nama je všeč les. Mala bi imela verjetno vsakega rada. Plastika se pa rada zvije in jo na splošno odsvetujejo, ket potem nikoli ne gre več enako dobro. Pa še opraska se in je potem skoz svinjsa. Je pa res, da lesenih tako malih ne delajo (10"). Zato mi čakamo do pomladi, ko bomo kupili drugega, da vidimo, ali lakho še enega lesenega ali pač enega alu. manjšega za tamiceno.
|
|
RE: POGANJALEC lesen?plastičen?alum.? 6.2.2011 15:28:33
|
|
|
|
SaaS
|
Mi smo imeli kovinskega in se mi zdi super. Mi je bil všeč tudi lesen, ampak ker smo si ga omislili malo bolj pozno, so bili edino kovinski dovolj veliki.
|
|
|
|
RE: POGANJALEC lesen?plastičen?alum.? 1.3.2011 8:39:13
|
|
|
|
skuštrana
|
Ronja, tudi lesene tako male imajo. Original Like a bike mini, samo je drag ko žafran . Mi imamo Kettler 10 colski in je super.
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 1.3.2011 8:41:43 >
|
|
RE: POGANJALEC lesen?plastičen?alum.? 1.3.2011 8:41:25
|
|
|
|
skuštrana
|
Sem pa zadnjič gledala cene lesenih na bolhi in tam je pod enim oglasom bilo zapisano, da se je obtokel, pri padcu ali ko ga je otrok vrgel ob tla. Domnevam potem, da se ga lažje poškodujeuser posted image Ma, kaj pa vem, naš je kovinski, Kettler, pa je tudi cel obtolčen Ampak mene to ne moti saj poganjalec je zato da se uporablja, če se pa uporablja pa itak da so praske. Prodajali naprej ga pa itak ne nameravamo, ker ga je sedaj nasledil najmlajši škrat. Hudore ti jaz ne bi priporočila, potem rajši vzemi Kettler ali pa Puky (ti so še najbolj kvalitetni). Ima prijateljica Hudoro pa je non stop nekaj, zavore so se pokvarile, cela se je razmigala... Mi smo za starejšega sedaj vzeli Pukyja o njih sem slišala same pohvale, pa Kettkerjevi so tudi dobri. Tale najmanjši Kettler (10 colski) je dobil najvišjo oceno (isto kot original Like a bike mini) glede varnosti.
< Sporočilo je popravil skuštrana -- 1.3.2011 8:44:04 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?