|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   November
9.8.2005 8:10:12   
Marijeta
pozdravljene punce...prebrala in videla sem, da imate(mo) svojo rubriko....torej, kako ste kaj danes? Je katera že na bolniški ali ste vse pridne in delavne?

:kava:morams piti svoj capuccino pa malo migat in se še beremo, prav?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   November
9.8.2005 8:14:11   
gramec
Dobro jutro,

jaz sem malo zaspana, sem že zjutraj spila svoj capuccino doma. Zdej pa že veselo delam. Verjetno bom delala kar do konca, do porodniške, ker mi nič ne manjka in smo zdravi :bravo:

Lp.

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   November
9.8.2005 8:17:09   
Marijeta
9nebesaLepo, jaz tudi delam 100/uro....no, pravzaprav se že počasi pripravljam na odhod in uvajam svoje namestnike....ampak bo že....edino kar je me malce kolki mučijo...drugače pa že veselo brcamo....:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   November
9.8.2005 8:50:35   
amy26
pozdravljene, tudi jaz še kar delam in bom, če bo vse v redu do porodniške, drugače pa tudi postopoma uvajam sodelavko. Čez dva tedna grem spet mal na morje. Moj:duda:pridno brca tako da že komaj čakam da ga spet kaj vidim.
Kdaj ste pa kej ve naročene na pregled, jaz sem bila nazadnje 14.7. zdej sem naročena šele 07.09. zaradi dopustov in pa v katerem tednu je zadnji UZ.
Lepo se imejte

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   November
9.8.2005 9:31:16   
Marijeta
:bravo:lepo, da smo vse še pridno delavne.....:rozica:

No, jaz imam pregled 26.08., tako da bom kar kmalu šla...komaj čakam....:sloncek:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   November
9.8.2005 9:52:25   
gramec
Jaz sem na pregledu že bila, takoj po morju, 4.8 in mi je samo poslušal srčka, pa še sama sem ga lahko slišala. Občutek je bil ŽIVLJENJSKI 9nebesa. Men je to tko........ko slišiš, da še en srček utripa pod tvojim 9nebesa9nebesa.

Naslednji pregled imam šele 06.09.05. Sam takrat baje tud ne bo UZ, ampak šele pol naslednji mesec. Vsaj tako je meni rekel.

Uživajte še naprej

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   November
9.8.2005 10:10:16   
Teni_
Pozdravček še od mene. Mene se je pa danes Teja usmilila in sva spali do pol 10. Prav paše,ker sem pošteno utrujena. Zgleda, da mogoče zaradi tega, ker mi primankuje zeleza. Včeraj sem prespala celo popoldan, pa ponoči sem tudi brez problema spala, sicer sem se zbujala kot vedno, amopak vseeno. Jaz imam naslednji pregled 29.8., takrat bom verjetno tudi dobila potrdilo za paket. Tako je vsaj včeraj rekla sestra. Kg mi malo skačejo. Vmes po morju je bilo + 4 kg, danes mi je kazalo + 2,5kg. Upam, da bo šlo tako naprej, ker v 1. nosečnosti je bil ta čas najhujši kar se kg tiče(sem pridelala 6 kg). Jaz upam, da mi bo še sploh delala kak UZ, da bom sploh vedela, če se je :duda: obrnil navzdol. Toliko zaenkrat od mene. LP,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   November
9.8.2005 12:11:30   
Marijeta
:morje:kot vidim ste lepo vs pridne...pri meni je pa zdajle čas za malico....noge imam že malček zaotečene, a ni hudega....

:rozica:komaj čakam da pridem domov in si vsaj malo spočijem od te norišnice danes tu.....kot da bi bila polna luna...:zmeden:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   November
9.8.2005 12:17:16   
medvedek
Tudi midva z medvedkom še vedno pridno delava. Delala bom do konca če se le bo dalo. Saj bom potem tako doma celo leto. Sicer pa sem se ravno vrnila iz bolniške (malce me je namreč dajala vročina). Še 14 dni potem pa zopet malce skočim na dopust, da porabim letošnjega, ki mi je še preostal.
Naslednji pregled pa imava z mojim medvedkom 19.8. in upam, da bo vse OK. Ultra zvok pa nama ne pripada več (brezplačno), saj sem že porabila dva. Bom pa šla zato septembra na samoplačniški ultra zvok. Ali mogoče katera v kje v MB bi lahko opravila samoplačniški ultra zvok in sicer 3 dimenzionalen (upam, da sem uporabila pravi izraz).
Uživajte še naprej v družbi svojih medvedkov.

LP MAMI

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   November
9.8.2005 13:30:20   
Teni_
Medvedek, mislim, da v Mb noben ne dela 3D UZ. Če se motim naj me katera popravi. LP,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   November
9.8.2005 16:06:26   
bernarda1
Mislim,da sem nekje na enem drugem forumu prebrala,da ta uz dela dr.Japel nisem pa sto procentna.Jaz imam pregled 26.8.in še tudi pridno delam in tudi upam,da bom do porodniške.

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   November
9.8.2005 16:16:18   
Andy13
Pozdravljene!

To noč sem imela prekrasne sanje, da sem videla najino punčko, da je imela temne goste laske in temne očke, tako lepo me je prijela za prstek in se mi nasmehnila...:duda::love:, da sem bila 9nebesa. Naj napišem, da za spol nisva vprašala, tako, da ne vem kaj nosim...sem paže 2x sanjala (takoj na zaečtku nosečnosti), da nosim fantka. Kakšna zmeda, a ne? ;)

Počutje je še kar, hormoni divjajo 100/uro, iz dneva v dan postajam vse bolj in bolj okorna, ma gre.
Delam normalno in mislim, da bom vse do konca. V službi še nimajo nadomestila zame, tako, da bo september in oktober sigurno zelo pester. We'll see.

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   November
10.8.2005 9:35:32   
medvedek
MojcaH hvala za hitro odgovor, misliš, da ga na Fontani, kjer imajo privat ginekologijo nimajo ???
Se bom še malce pozanimala, sicer pa upam, da katera ne tem foromu ve, kje bi se ga dalo narediti.Drugače ga bom pa šla delati v Celje, saj imam tako svojo ginekologinjo v Celju - in ginekologinja poleg moje ima 3 D ultra zvok. Saj si ne predstavljam, da do rojstva ne bi več videla svojega medvedka.
Mojca H upam, da nisem preveč direktna toda zdi se mi, da si napisala, da si iz Ruš? To me namreč zanima, kajti tudi moj dragi je iz Ruš in po porodu se namreč tudi jaz preselim iz Celja v Ruše. Drugače pa vse vikende preživim v Rušah.Mogoče pa se bova srečali že v porodnišnici. Potem pa vsekako v Rušah z vozički in lahko kakšno rekli.

LP iz sončnega Celja.

MAMI

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   November
10.8.2005 10:43:21   
Teni_
Ne vem, ampak mislim,da ne, ker sem bila jaz tam samoplačniško. No, mogoče pa imajo. Res ne vem. Pokliči pa vprašaj, bo najbolj 100%. Ja, jaz sem iz Ruš, si si prav zapomnila. Super, da prideš v Ruše. Bova dve bolj svezi tukaj, glede na to, da smo se mi komaj pred enim mesecem preselili. Kdaj imaš pa rok? Jaz sicer dvomim, da bom svojega dočakala, bom verjetno kar kaj prej, če pa bom, pa se mogoče res srečava. V Rušah pa 100%. LP,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   November
10.8.2005 11:40:39   
medvedek
No Mojca vidim, da se nisem zmotila in da si iz Ruš. Glede ultrazvoka se bom pozanimala. Rok pa imam 26. 11. - čeprav moj dragi meni, da bo vse skupaj malce prej. Kdaj ga imaš pa ti in zakaj meniš, da boš mogoče kaj prej???

Se torej še kaj bereva.

LP MAMI

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   November
10.8.2005 11:52:44   
Teni_
Jaz ga imam 9.11. Glede na to, da sem 1. rodila 4 tedne prej, bom tudi zdaj verjetno kaj prej. Mogoče sicer ne toliko, ampak do oktobra lahko hitro pridem. Kaj pa je tistih 9 dni prej. Bomo videli. Lp,Mojca:nosecka:

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   November
10.8.2005 12:03:38   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-medvedek tvoj :love: ima pa take fore kot moj :love:........včeraj se je nekaj s mojim trebuhom ukvarjal in kaj potem izjavi: da se je on s pikico zmenil da boste tele moj rok (14.11.2005) prestavila na kakih 14 dni prej ..........hallllllllooooooooooooooooo:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Vsem en lep pozdravček!

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   November
10.8.2005 14:40:19   
medvedek
Veste meni je čisto vseeno glede roka, samo da bo vse srečno minilo in bo z našimi sončki vse OK - predvsem zdravo.
Našim :love:pa se seveda vedno nekam mudi in ne morejo pričakati naših sončkov.

Uživajte s svojimi sonči in :love:v veselem pričakuvanju še naprej in se še kaj beremo.

LP MAMI

(odgovor članu Marijeta)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?