Jada82
|
Hoj hej! Dobrodošle v letu 2011!!! Nekatere ste že začele s službami! Kar pogumno naprej. Glejte tako: ko bomo me začenjale in bomo vse obupane, boste ve že lepo navajene. Jaz mislim, da začnem 3.2. - s tem, da še dopust koristim. Spanje - Naš škorc pa spi tako, da čist nič ne veš, kaj pričakovati. Zaenkrat imamo čez dan še vedno 2 spanja, čeprav sem se že ustrašila, da bo prešla samo na 1 - je enkrat rabila 1,5 ure, da je zaspala, se je kar dvigovala, vsedala itd. No, pa je zdaj spet ok HB, ker imam tako vsaj malo časa zase, reeeees rabim! Ponoči pa kakor je - včasih spi celo noč, prav fajn, včasih vstanem enkrat, dvakrat, včasih ji dam samo dva požirka čaja pa dudo in takoj zaspi, včasih pa se dere k jesihar, noče dude ne čaja .... res, čist nič ne veš, kaj pričakovat. Danes ponoči je blo pa sploh zanimivo. Prvič se je zbudila že ob 9h in je kar sedela v postelji in si prižgala vrtiljak. No, potem ene 2krat ponoči jok. Enkrat sem dala dudo, enkrat je sama nehala, ob pol 5h pa spet kar vstane in prižge vrtiljak in je kar nekaj vriskala. Nič jokala, sam je bla čist zbujena. Mi je kar pokrov dvignilo. Sem jo sam nazaj poležala. No, ob 7h je bla pa že spet pokonc Zgleda jo mlaj daje al kaj Sicer pa rastejo da je noro, ja. Ampak naša je zadnje čase takoooooo tečna. Takoj ko kaj ni po njeno, v jok, pa to tist, jezni jok, pa meče se, cepeta ... noro. Ampak jaz se ne dam, ne bo vse po njeno in pika. Če rečem ne, je ne. Pa včasih, ko jem, hoče k meni v naročje, pa ji ne pustim, ker bom pojedla v miru in pika! Jao! Res, se prav vidi, da rastejo. Zdaj pa ne gre več zgolj za potrebe, so tudi želje in zahteve. Jah moje mnenje je, da jim je treba kar hitro pokazat, kje so meje, čeprav je nekaj joka in stoka. Ni kaj! Nič, grem mal tv gledat, se mi nič ne da Dobro bodite, smo na vezi!
|