Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kozje mleko - potrebujem pomoč! 4.1.2011 11:58:16
|
|
|
|
ssevin
|
A ti bi rada jedla sir? A potem ko ga boš dobila, ga boš jedla?
|
|
|
|
RE: Kozje mleko - potrebujem pomoč! 4.1.2011 12:05:33
|
|
|
|
Daschi
|
Ne, sama bi ga rada naredila in potem vložila. Vdušila v olivnem olju in česnu
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 12:19:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kozje mleko - potrebujem pomoč! 4.1.2011 12:22:49
|
|
|
|
Daschi
|
To pa res ne vem. Jo bom vprašala. A to je ful pomembno, al kaj? Saj mleko je mleko, a mar ni? Zdej reči še, da je pomembno, kakšne roke ga pomolzejo?
|
|
[Brisano sporočilo] 4.1.2011 12:24:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kozje mleko - potrebujem pomoč! 4.1.2011 12:35:16
|
|
|
|
Daschi
|
Hvala, Lukrecija. Jo bom vprašala.
|
|
RE: Kozje mleko - potrebujem pomoč! 4.1.2011 12:41:46
|
|
|
|
Putka
|
Jaz bi bila pa ful vesela, da pozimi sploh dobiš sveže kozje mleko. Pa itak je najbrž bio, saj koz nimajo v hlevih na tistih aparatih kot krave. Molze se samo takrat, ko so kozlički.. Za recept za sir ti ne znam pomagat, moraš kulturo imet, se v praških dobi pa ne vem kje.. Mogoče lahko na tržnici vprašaš, tam kjer domače sire prodajajo. Mislim, skrivnost pa taka
|
|
|
|
RE: Kozje mleko - potrebujem pomoč! 4.1.2011 12:47:36
|
|
|
|
Daschi
|
Ja, saj jaz pa verjamem, da je to pač skrivnost. pa še rekla mi je, da mi svojega raje ne pove, ker je tok dober, da se bom ziher zredila. No, saj sama je res zelo okrogla, Ja, točno, bom malo vprašala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?