a.biba
|
Božič je že za nami, tako da sem pozna z voščilom, pa vseeno še za v naprej vam vsem želim prečudovito leto, ki je pred nami - naj vas spremlja zdravje, sreča in medsebojno razumevanje. Ob vsem tem bo vsaka težava premagljiva in vsaka nevšečnost nepomembna. Srečno v letu 2011! Drugače tudi mi uživamo v teh dnevih. Nekako se poskušamo izogibat trgovin, gužve in bolnikom, da spet kaj en dobimo in nam za zdaj dobro uspeva. Je prav prijetno, da smo vsi doma in se posvečamo drug drugemu, pa vsak mal po svoje in dnevi hitro bežijo. Danes smo opazili, da imamo tretji zobek, ki smo ga zamudili kdaj je pokukal in očitno so še trije na vidiku. Ni pa neke prehude tečnobe, noči so znosne, lepo smo se spet naučili sami spati, čeprav mami včasih to pravili prekrši, da se lahko cartamo. S sestrico sta taka carteka, da ju lahko cel dan gledam, mali je navihanček, sestrica pa prava varuška in animatorka, ki ima veliko potrpežljivosti. Jemo tak za dva, čeprav se na kilaži nč ne pozna, tako da ko se hrana pojavi so to takšni kriki, da je treba hitro usta zafilat. Pa ni važno kdaj je bil zadnji obrok, tako da zdaj "skrivamo" hrano, da ne je kar naprej. No, tulk na hitro poročila - pa upam, da se še ve kaj oglasite! Ko pa slike uredim, pa še mogoče kakšno prilepim. Nekako ne pridem več zraven, imam že precej zaostanka pri razvijanju, tako da bo mogla bit akcija v kratkem. A ve to redno razvijate? Jaz sem drugače precej pridna, nekje na štriri mesece, no zdaj sem pa kakšna dva meseca že v zaostanku. Mirno noč vam želim!
|