Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 3.1.2011 15:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Žalostna besna razočarana.... 3.1.2011 15:32:10
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: mojamura Bemti bemti bemti takega šefa, ko se ne moreš nič pomeniti z njim....jaz sem kao voda zrak...me ni. mater, a sem nevidna. drugič prinesem baseball palico zraven da te sppomnim da stojim pred tabo in ti želim nekaj povedati!!! jebe*mtish pa vsaj poslušaj me....ali se pa delaj da poslušaš!!! gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mogoče mu moraš kej zapeti...... pa bo trznil ne bi jaz niti pod razno komu (razen mojemu) šarala tam spodaj....sploh pa ne njemu....edino z baseball palico....me že mika
|
|
RE: Žalostna besna razočarana.... 3.1.2011 15:34:45
|
|
|
|
mojamura
|
očitno sem narobe razumela....aaaah....ko me ma vedno za grešnegega kozla....ko je kaka frka, pa nimam nič s tisto stvarjo sem jaz vedno dežurni krivec aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ne grem se več tak naprej!!
|
|
RE: Žalostna besna razočarana.... 3.1.2011 15:35:46
|
|
|
|
ssevin
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: mojamura Bemti bemti bemti takega šefa, ko se ne moreš nič pomeniti z njim....jaz sem kao voda zrak...me ni. mater, a sem nevidna. drugič prinesem baseball palico zraven da te sppomnim da stojim pred tabo in ti želim nekaj povedati!!! jebe*mtish pa vsaj poslušaj me....ali se pa delaj da poslušaš!!! gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mogoče mu moraš kej zapeti...... pa bo trznil ne bi jaz niti pod razno komu (razen mojemu) šarala tam spodaj....sploh pa ne njemu....edino z baseball palico....me že mika ja kdo pa pravi da mu moraš kaj šarat, sing girl, sing.
|
|
|
|
RE: Žalostna besna razočarana.... 3.1.2011 16:42:08
|
|
|
|
Colt
|
Mojamura, očitno boš morala konkretno ****. To ponavadi pomaga. Tolk časa bo hodil po tebi, dokler mu boš pustila. Ne vidim pa razloga zakaj bi morala ti biti ventil za sproščanje njegovih frustracij! Včasih pomaga tudi da ga preprosto pošlješ v moški organ. G
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?