|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:04:15   
Lorena
Lep pozdravček!:sloncek::sloncek::sloncek:

Da izključim možnost IMN, mi je sestra ugodila in me naročila na 1. pregled pred morjem,18.8., takrat bom noseča 8t4d.

Kaj se takrat že vidi na UZ?
Ali ti 1. UZ naredijo vaginalno, ali kako?

Je sploh kaj videt,ali so samo tisti neki ''mehurčki in packe'', za katere ti rečejo na koncu,da je tvoj :duda:,marsikateri pa sploh ni jasno kaj to G vidi :zmeden::):):):)
Se da iz te slikice že kaj razbrat?

Na kateri strani bi videla, kakšen je:duda: v tem obdobju?
Hvala za odgovore:zajcek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:08:32   
cmokec
Prvi UZ delajo vaginalno. Glede na tvojo nosečnost se bi srček že lahko videl. Srečno.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:10:13   
Nyah*
Oj!
Pri meni se je na prvem pregledu v 7 tednu videl srcek, a ga je videl le G in ga pokazal meni, jaz iz tistega nisem nic razbrala!

V bistvu gre pri 1. pregledu za to, da dolocite rok, da vidi, ce je z :duda: vse ok, da vprasas kar te zanima! Mnei so materinsko knjizico izpolnili sele na 2. pregledu v 10 tednu, ko se je pa tudi moje dete bolje videlo jupiiiii!

Drzi se, vse bo ok :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:13:01   
mala važička
jaz sem enkrat že podobno spraševala tko da ti priporočam da pogledaš slikce od "PRAVLJICE", ima eno slikco iz UZ (8t in 2dni). Tko da boš vsaj vedla kaj približno se že vidi.

lp, katja

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:22:59   
Lorena
Ne vem,če je ravno prepozno... Saj itak nimamo nobenega vpliva na to, kje se dogaja nosečnost in na splošno kako je z našim:duda:,ne?
Meni hvala Bogu ni nič, tako da bo verjetno tudi vse o.k.,ampak ne morem biti v taki negotovosti predolgo,sploh ne na dopustu,ko naj bi se človek totalno odklopil in pozabil na vsakdanje skrbi...

Pravijo, da se lahko IMN vleče vse do 10.tedna, seveda je potem toliko večja možnost notranbjih krvavitev.

Kaj si pa ti mislila s tem, da je v 8.tednu za izključitev IMn že prepozno?

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:29:58   
Yasminka
Meni je prvič delala UZ že v 5 tednu, pa se še nič ni videlo.
Drugič v 9.tednu se je že videlo glava,nogice, rokice... pa tudi srčni utrip (poglej album). Oba Uz-ja je delala vaginalno, kasneje pa ne več.
Pozdravček
Y

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 10:56:14   
Lorena
Sedaj te razumem, ampak nimam kaj dosti vpliva:(

Sedaj je takšna gužva, da sem komaj prišla na vrsto. Saj pravim,da me je sprva naročila šele v 10.tednu! Do takrat je pa že marsikaj možno...
Ampak če ne krvavim in če nimam bolečin, potem po njihovem ni treba na pregled.
Pač ne pridem na vrsto, če ni kaj ''nujnega''. Žal.

Kaj naj? Lahko samo upam,da bo vse o.k. in da ne bo nobenih bolečin.
Se te bolečine stopnjujejo? Koliko časa znajo trajat?

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 11:40:40   
Lorena
Torej,če prav razumem, traja bolečina par dni.
Jo lahko opišeš? Je huda? Kot naprimer huda bolečina pred M? Ali je tako blaga,da je skoraj ''normalna''?

Ali traja neprekinjeno par dni,ali en dan je,pa drugi ne, itd...
Hvala za tvoje odgovore!
Res si:angel:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 12:41:57   
Wahoo RR
rainbow....

enako je bilo pri meni, samo celo brez bolečin..

1. maja lani sem naredila test...pozitiven...in me je slučajno vzela na prvi regled že čez dva dni...pol pa panika takoj...bila sem v 8 tednu...in drug dan ob 20 zvečer sem bila že urgentno operirana...če bi čakali do jutra bi lahko umrla...počilo bi...

No, pri drugi ( uspešni ) nosečnosti, pa sem zvedela da sem noseča v 5 tednu, ampka je bilo še prezgodaj...čakala je na 6 teden...ker je rekla da težko da se bo kej videlo...in me ni hotla brez veze strašit...hvalabogu je bilo vse ok...

Aja, pa meni so hvalabogu lahko pustili jajcevod cel :)

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 12:42:31   
Wahoo RR
trnulčica....srček bi se že lahko videl ja :)

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 13:28:59   
kati1
ojla

pri 8. tednu izključijo IMN (sicer pa bi pri teh tednih imela zelo verjetno že močne bolečine ali celo krvavitve v primeru IMN)in pogledajo iz kateraga jajčnika je prišel, kje je lociran zarodek, ali imaš dobro zaprt maternični vrat, pa zaslišat te mora o raznih boleznih vaše družine, ali jemlješ kaka zdravila, če kadiš, si jemala folno ksl. itd.
UZ se dela vaginalno, videla pa boš le majhno posteljico z že deljeno jajčno celico - skratka mal večjo piko ;).

lp, K

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 13:30:25   
kati1
... pikica, ki mora že utripati (srček) :bravo:

lp, K

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 13:35:05   
Andy13
V 6. tednu se je videl le srček in utrip najinega sončka! :love:

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 14:44:19   
stuhica
Spet se oglašam... No ja pač nisem tista srečka nosečka ki bi se lahko pofočkala... v petek so mi ponovno ugotovili IMN... meni se že meša...

Trnulčica pri osmem tednu je lahko že kar kritično za IMN pri meni je bilo 6 tednov 5/7... problem je bil ker se mi je IMN pokazala ponovno na desni strani jest boga reva pa mislila da se lahko ponovi na levi kjer imam še jajcevod

Mislim pa dokler nimaš nobenih bolečin takih res hudih da ii razloga za preplah...

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 14:47:46   
stuhica
Rainbow prašanje zate..

ali si ti tud imela IMN pa so ti takoj priporočili IVF? ali imaš en jajcevod še vedno v redu ali si ostala brez obeh..
Jest ne vem kaj naj naredim najraši bi šla še kam vprašat za drugo mnenje morda v Ljubljano..?! Meni je rekel da počakam da vidimo kaj bo v tretjo ali bo ratalo ali ne samo sem pa v strahu da semi IMN ponovi in ostanem še brez levega jajcevoda?
Ali mi lahko poveš kako je bilo pri tebi... Res si lahko srečna jest sem se zdaj utapljala v solzah dva dni ker mi je tako hudo..

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kaj se bo videlo na UZ?
8.8.2005 15:17:06   
stuhica
draga Rainbow no saj vidim da nisem edina vendar mi je zelo hudo..
Tudi meni je lani uspelo zanosti žal IMN s pomočjo klomifena ker imam neredne menst. cikluse. Pri 6 tednih so mi ugotovili IMN ... ostala sem brez desnega jajcevoda.

Zdaj po enem letu sem bila ponovno noseča po klomifemu in sem bila kar 5x na pregledu v dveh tednih.. Bila je bojazen da se mi ponovi še 1x.. V pon je rkel da naj pridem v petek ponovno in ko sem prišla so me spet urgentno operirali saj se mi je IMN ponovila ponovno na desni strani tik ob maternici. Zadeva sama se je razpočila in obstajala je bojazen vsaj moj G je upal da mi ni raztgalo maternice.. Rekel je da so zadevo poštimali in da so mi vse lepo počistili... Vendar na moje vprašanje če mi priporoča morda IVF pa je rekel da zaenkrat še ne ker imam še zdrav in prehoden levi jajcevod in ker lahko takoj po stimulaciji klomifena zanosim in mi priporoča da še 1x poskusim naravno..

Jest ne vem morda bi bilo dobro dobiti mnenje še od kakega drugega G al kaj ti misliš mi je pačudno da so tebe takoj poslali na IVF..:zmeden::((:((:((:((:((:((

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?