|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marčice
8.8.2005 9:03:12   
mucica1
Ojla marčice!

Pa naj danes jaz otvorim. Tudi jaz sem komaj dočakala svoj pregled in se male :duda: kar nisem mogla nagledati. Sva z G. že prešteli rokice in nogice, ogledali srček (madonca kok razbija), tako, da je vse OK. Malo sem tudi pojamrala, kok je dooooolgo en mesec čakat na pregled, pa me je naročila kar čez 3 tedne, tako da imam pregled spet 31.8.. 6.8. grem pa na NS.

Počutje je odlično, še kar brez slabosti (upam, da do konca, utrujenost tudi počasi odhaja, komaj čakam na dopust drugi teden, potem me pa ni do septembra.

Kako ste pa kaj ve?

Lepo se imejte in kaj se javite.

Pozdravčki,
:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marčice
8.8.2005 10:11:47   
Marina_
Pozdravljena mucica1!
Midva z mojim srčkom :love: sva v petek tudi videla najinega :duda:.Oba sva bila v solzicah od sreče:bravo:NS imam 25.8
Tudi mi smo gledali rokice in nogice.Srček pa je tako veselo bil9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa
Jaz moram priznati da me prav nič ne jezi-ne slabosti ne bruhanje.
No kje so pa ostale marčice?
PDP imam 7.3.2006

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marčice
8.8.2005 10:43:54   
fionaP
Živjo obema!

Jaz sem bila na pregledu (in UZ) že pred dvema tednoma, NS pa imam 29.8. Na UZ se je lepo vse videlo, tudi utripanje srčka. Slabo mi ni več toliko, tako da se kar v redu počutim.
Komaj čakam na 8.3.2006!

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   marčice
8.8.2005 11:40:19   
anajmad
No ta ena se razkriva.Zdej,ko sem dala v javnost,da pričakujem se vam tudi lahko pridružim.No PDP naj bi imela 28.03. po UZ-ju,bomo še pa vidl kako bo.!.Pregled imam komi 22.08.Takrat bom v 9. tednu in g. me bo sigurno naročila za nuhalno,ker sem že stara čez 35 let.Mislim,da sem najstarejša med vami.
Je pa to moja 4. nosečnost.Imam eno:roza:,imela sem 1.ss pred 8 leti in lani sem rodila mojga:angel:Vida.Lepo nosečnost vam želim.
en lp:morje:D.

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   marčice
8.8.2005 13:02:11   
fionaP
Anajmad!
Vesela sem zate, dobrodošla med marčicami!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?