Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 16.12.2010 18:29:27
|
|
|
|
ledenaa
|
isobel sploh ni pomemebno ali imaš alergijo na jajca ali pa na oreščke. Ni razlike. nekatere alergije izzvenijo.druge pa ne. Alergija na oreščke ni nič drugačna kot alergija na jajca,mleko ,mehčalce ipd
|
|
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 16.12.2010 19:51:29
|
|
|
|
vijolica02
|
mi smo imeli alergijo ugotovljeno od 3 meseca dalje na pšenico, mleko, jajca, potem še oreščke, mehčalec,... ni da ni danes je sinko star4 leta in ima samo še alergijo na jajčni beljak, tko da ne skrbi, izveni. sama tega nism verjela, dokler nisem ugotovila, da je res izvenelo. je pa res, da sem se pa strogo držala diete in vseh navodil, ki sem jih dobila od zdravstvene stroke. lp
|
|
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 16.12.2010 20:02:08
|
|
|
|
ANITA D.
|
Naša je bila stara 1 mesec,ko so se začele težave alergija na mleko,jajca,lešnik in ostala oreščka,.. in AD,danes je stara 4 leta in se še zmeraj borimo z vsem kar sem napisala,jaz upam da bo pri naši s časoma izvenelo.
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 17.12.2010 0:14:52
|
|
|
|
isobel
|
ledenaa, vprašala sem, ker sem zasledila, da alergija na oreščke pogosto ostane za vse življenje, še posebno tista na arašide. vijolica02, točno to me je zanimalo - ali je ob strogi dieti mogoče tudi to alergijo odpraviti. Če je vam uspelo , potem so tudi pri nas dobre možnosti za to.
|
|
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 18.12.2010 18:00:43
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
No samo, da povem, nam je zdravnica v pediatrični bolnici v Celju rekla, da alergija na arašide ne izzveni, druga pa ja. Ne vem pa zakaj so samo arašidi izjema
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 19.12.2010 10:55:31
|
|
|
|
lipikica
|
kakšni pa so bili znaki alergije na oreščke?
|
|
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 19.12.2010 14:02:19
|
|
|
|
ledenaa
|
Sonček in poletje ne bi rekla. Poznam 2 otroka ,ki sta imela alergijo na arašide in je alergija izzvenela
|
|
|
|
RE: ali alergija na oreščke izzveni? 19.12.2010 17:00:00
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
lipikica - nam se alergija na lešnike kaže kot koprivnica. dobi rdeče pike po celem telesu v roku 15 minut, ki potem v uri pa pol izginejo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?