Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zlati prenašalci - psi part. 2 6.8.2005 16:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:)-:)-:)- Misliš zlati prInašalci, ne prenašalci? :)-:)-:)-
|
|
|
|
Zlati prenašalci - psi part. 2 6.8.2005 18:10:37
|
|
|
|
puncica
|
Ja no ok no, če smo pikolovski pa prinašalci, sem pač hitr pisala in šele pozneje opazila ok pardon hitro :zmeden2: Sem spacey prebrala ampak čudno se mi zdi da bi potem punca sploh odgovorila:zmeden2: Po moje ni bila natega, če pa je bila pa tud ok, ne škodi če dam to gor:zmeden2:
|
|
|
|
Zlati prenašalci - psi part. 2 6.8.2005 18:13:29
|
|
|
|
puncica
|
pa še to Vem da če bi men en maile pošiljal in bi vedela da je natega ne bi rekla da so bili oddani, pač pa da je natega in da naj to naprej povedo, ker ma že poln kufer mailov:zmeden2:
|
|
|
|
Zlati prenašalci - psi part. 2 6.8.2005 21:29:50
|
|
|
|
spacey
|
Smo razpravljali na drugem forumu in ... ne vem no, jst še vedno mislim, da je to bila ena muha od ene najstnice in si je pač vzela še čas, da odgovori na maile. Sej je vseeno, konec koncev, a ne?! :)
|
|
|
|
Zlati prenašalci - psi part. 2 7.8.2005 0:06:16
|
|
|
|
petra.horzi
|
če ji je blo dolgčas, pol je itaq bla še vesela k je mela kej počet:)
|
|
|
|
Zlati prenašalci - psi part. 2 7.8.2005 13:17:02
|
|
|
|
Tiki
|
Meni je včeraj ena prijateljica, ki je članica enega kinološkega društva povedala, da ni natega, da pa gre za eno italijansko leglo... Glavno, da so psički dobili nove lastnike :bravo:.
|
|
|
| Stran: [1] |
boleč spolni odnos po poroduirendraAli ste po porodu imele bolečine ob spolnem odnosu?DA (
57%)
NE (
43%)
Število vseh glasov: 81Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!