Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 19:46:19
|
|
|
|
lunka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi lani smo delali za božič mislim da eno varianto govejih zavitkov, a lahko receeeeeptttttt?
|
|
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 19:50:02
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi lani smo delali za božič mislim da eno varianto govejih zavitkov, a lahko receeeeeptttttt? Joj , bi mogla it mal po kulinariki pogledat , sem pozabla ,če ga najdem ga bom prilepla, blo je pa dobro
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 19:53:58
|
|
|
|
Felicita
|
pri nas bo za božič en pečen ptič (neki z gosko grozijo), krompir, rdeče zelje. klasika pač. za novo leto nas ni doma... kaj pa piščančji žur? je to preveč vsakdanje? to sva midva z mojim zdej že 2x delala za novo leto aja, pa če tvoj hoče pohanje, mogoče lahko ocvreš meso v moki in jajčku s sezamom, pride ful dobr.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 20:00:44
|
|
|
|
tanjusi
|
kaj pa piščančji žur? Smo delali dve leti nazaj , zdaj bi pa še kaj probali
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 20:41:30
|
|
|
|
lunka1
|
kaj pa kakšna pečenka?
|
|
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 21:16:43
|
|
|
|
tanjusi
|
kaj pa kakšna pečenka? Preveč klasično
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 10.12.2010 21:52:46
|
|
|
|
Adelina
|
Glede na to, da bi tvoj rad pohanje, poglej na Kulinariki recept Piščanec sezam, odpri se, če ti bo všeč. Nam je bil zelo.
< Sporočilo je popravil Adelina -- 10.12.2010 21:54:40 >
|
|
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 12.12.2010 17:54:58
|
|
|
|
tecnobica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita pri nas bo za božič en pečen ptič (neki z gosko grozijo), krompir, rdeče zelje. klasika pač. za novo leto nas ni doma... kaj pa piščančji žur? je to preveč vsakdanje? to sva midva z mojim zdej že 2x delala za novo leto aja, pa če tvoj hoče pohanje, mogoče lahko ocvreš meso v moki in jajčku s sezamom, pride ful dobr. Za novo leto ne smeš aviacije, ker ti sreča odleti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2010 18:07:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2010 18:21:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 14.12.2010 6:44:26
|
|
|
|
pelin
|
mi zraven tega jemo riž...včasih zmešanega z zelenjavo, včasih pa le prepraženega na čebulci in s currrijem, zelenjavo pa dodam zraven kot prilogo...Po moje ne bi bil slab tudi kakšen pečen krompir na maslu, ali pa kakšni zdrobovi kroketi ali pa široki rezanci posuti z orehi, pa morda pečena kaša , ali pa kus kus z zelenjavo, ali pa trio pire ( grahov, krompirjev, korenčkov ).......
|
|
|
|
RE: Božična in novoletna večerja 14.12.2010 7:09:05
|
|
|
|
pelin
|
drugače se pa lahko da tam vmes med šunko in sir tudi list špinače in pride lepa zelena črta...okusa po špinači skoraj ni, je pa vsa zadeva bolj barvita...
< Sporočilo je popravil pelin -- 14.12.2010 7:14:22 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizkeMedtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?