|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pršilke od čistil
8.12.2010 13:03:47   
Adelina
Ali ima katera viška kakšno pršilko (šprico) od čistil npr. Stelex, Ajax, Meglio... ? Sem preklopila na naravna čistila (kis, soda), pa sem prej šprice metala stran oz. kupila čistilo brez šprice in imam samo eno, pa še ta mi je začela štekat. Se priporočam. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pršilke od čistil
8.12.2010 13:07:20   
pikica*
Pojdi v kak Obi, Baumax ipd. - prodajajo prazne pršilke na oddelkih z rožami.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2010 14:38:58   
m_o_i
v Kiku imajo kovinske (pol evra), v muellerju pa plasticne

(ce bi mela doma, bi ti odstopla, tak pa-smo na kisu in sodi user posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2010 21:02:01   
Adelina
Hvala, bom probala najt v trgovinah. A v Kiku so verjetno samo zdaj-jih nimajo skoz?

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2010 21:04:26   
m_o_i
skoz jih majo-tam pri tisti kozmetiki, milih za roke itd.

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2010 10:50:58   
Aninchy
tud JYSK jih ima.... ampak jst sm vidla samo plastične

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2010 12:17:19   
darja.mark
Jaz sem kupljene v JYSK-u in Kiku kmalu stran vrgla ker so se pokvarle user posted image   jih nisem mela niti časa spraznit. Tisti kikovi se je zlomilo uno ko pritiskaš da šprica, jyskova pa kar več ne dela. Pritiskaš, sam šprica pa nič. Kr neki, to je pa plastika. Raje si kupi kako orenk, boš mela za nekaj časa.

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2010 15:10:05   
Janyna
IZVIRNO SPOROČILO: Adelina

Hvala, bom probala najt v trgovinah. A v Kiku so verjetno samo zdaj-jih nimajo skoz?

V Kiku vsak teden neki strupenga najdejo in dajo iz prodaje, tak da jaz teh ziher ne bi kupovala, če se greš eko/bio variante seveda.

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2010 16:04:42   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Janyna
V Kiku vsak teden neki strupenga najdejo in dajo iz prodaje, tak da jaz teh ziher ne bi kupovala, če se greš eko/bio variante seveda.

Ja, res je! Sem gledala na ZPS in nisem mogla verjet! Še celo plastične skodelice z disney motiviuser posted image

(odgovor članu Janyna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2010 8:19:13   
Saša27
Sicer kis že uporabljam za pranje in čiščenje, zanima me pa kako in zakaj pa uporabljate sodo in seveda katero sodo, ali tisto v modro beli okrogli embalaži ali katero drugo?

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2010 16:14:31   
ronja
V semenarni Kalia jih imajo vedno. Lahko pa vseeno prosiš sosedo, da ti da kako svojo od čistil, ko jo izprazni. Da ne bo več plastike kot je potrebno.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Adelina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?