Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje v Avstriji najlepše okrašeno 6.12.2010 17:14:17
|
|
|
|
felicia
|
tokrat gremo raziskovat dunaj
|
|
|
|
RE: Kje v Avstriji najlepše okrašeno 6.12.2010 17:58:11
|
|
|
|
Felicita
|
menda je nekako tkole: salzburg christkindl dunaj vsaj že neki let poslušam v tem vrstnem redu...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kje v Avstriji najlepše okrašeno 6.12.2010 20:24:32
|
|
|
|
pelin
|
Mi bi tudi šli na Dunaj , vendar v lastni režiji...kolegica je šla namreč lansko leto preko agencije, pa je bila grozno razočarana, ker se jim je ves čas samo mudilo in mudilo ...Tisti, ki hodite tako v lastni režiji, kako uredite vse skupaj (parkiranje, ogledi...)... Sori Zammima, ker ti hodim v zelje...si namreč še mene spomnila ...mi smo že bili v Salzburgu ( organiziran izlet preko agencije) in lahko rečem da je prečudovito, romantično....mrrrzlo ...Definitivno pa se splača jit pogledat..Sedaj bi si pa radi ogledali še Dunaj...
|
|
|
|
RE: Kje v Avstriji najlepše okrašeno 7.12.2010 14:24:02
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi hodimo pogosto na Dunaj, vedno (in povsod) v lastni režiji. Gremo torej z avtom, v zimskem času potrebuješ kake 4 - 5 uric, odvisno od razmer na cesti, postankov (kavice, kak prigrizek na Landzeitu ), tempa. V normalnih razmerah pa je še manj kot 4 ure. Če potujemo prek vikenda, pustimo avto na zunanjih parkingih v 8. okraju (blizu hotela Korotan - tam imam pač znance), saj je čez vikend parking zastonj, sicer pa parkiram v park hišah, najbolj običajna je kar tista na Kärntnerci. Je sicer precej drago, ampak kot izhodišče je super. Potem se sprehodimo po Ringu, po Kärntnerci, Grabnu, v adventu gremo pogledat sejme pred Rathausom, pred muzejema (Kunsthistorisches Museum), pri Belvederu in Schönbrunnu, zaradi naše ta male se veliko vozačkamo tudi s tramvaji in metrojem, ker ona v tem noro uživa. Pa tudi veter in mraz znata biti na Dunaju prav pasja in zavetje prevoznih sredstev pride prav.
|
|
RE: Kje v Avstriji najlepše okrašeno 7.12.2010 15:01:42
|
|
|
|
kaya2007
|
mi gremo tudi pogosto na Dunaj, vse je več ali manj itak že opisala Nika za hiter izlet mi je pa všeč tudi celovec, imajo tak prijeten majhen sejem..vse diši po kadilu, pečejo sveže piškote in pecivo, strežejo res dober punč... pomoje bom kar ta vikend skočila pogledat, če je še tako luštno kot je bilo lani
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?