Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam z mlado družino na smučanje? 2.12.2010 15:24:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Mi smo šli lani v BadKleinkirchheim. Tudi s 3 letnikom + nosečo mamico. Zakaj: 1. je blizu Ljubljane 2. imajo vse vrste prog 3. sina smo dali v Kompasovo šolo smučanja (od 10-12h) 4. imajo 2 krasna bazena 5. mami (jaz ) sem se lahko nasprehajala do onemoglosti 6. s tamalim sva se fino nasankala 7. 2 dobro založeni trgovini (sami kuhamo) Velik minus - cena Če pa hočete biti samo na snegu in ves čas z mulčkom, potem bo pa verjetno boljša opcija kakšno slovensko smučišče z otroško progo in bazenom (Kranjska Gora )
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 2.12.2010 15:25:53 >
|
|
RE: Kam z mlado družino na smučanje? 2.12.2010 22:33:17
|
|
|
|
OTOK ŠPORTA
|
Živjo, smo ekipa OTOKA ŠPORTA in ravno beremo vaš članek. Za turistične agencije izvajamo DRUŽINKE KLUBE in ravno tak družinki klub za zimke počitnice bomo izvedli v Marillevi v Italiji. Imeli bomo šolo smučanja, vrtec za otroke ter popoldansko in večerno animacijo. Tak družinski klub za zimske počitnice je primeren za družine, saj bomo poskrbeli za varno zabavo vašega malčka in vas. Več o programu si lahko preberete na naši spletni strani www.otok-sporta.si Lep pozdrav od ekipe OTOKA ŠPORTA.
|
|
RE: Kam z mlado družino na smučanje? 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: OTOK ŠPORTA Živjo, smo ekipa OTOKA ŠPORTA in ravno beremo vaš članek. Za turistične agencije izvajamo DRUŽINKE KLUBE in ravno tak družinki klub za zimke počitnice bomo izvedli v Marillevi v Italiji. Imeli bomo šolo smučanja, vrtec za otroke ter popoldansko in večerno animacijo. Tak družinski klub za zimske počitnice je primeren za družine, saj bomo poskrbeli za varno zabavo vašega malčka in vas. Več o programu si lahko preberete na naši spletni strani www.otok-sporta.si Lep pozdrav od ekipe OTOKA ŠPORTA. Škoda, da redko kdo pomisli na to, da si družina s predšolskimi otroki ne želi na dopust med zimskimi počitnicami .
|
|
RE: Kam z mlado družino na smučanje? 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
kristinaj
|
meni je sodelavec predlagal folgario v italiji, serrada residence, imajo vse kar potrebuje družina z majhnimi otroci, pa še trak za smučanje je 150 m od hiše.. morem še mojemu povedat in tiso otok športa naštudirat.. rada sem komot in da je vse v bližini, brez ski busov in ogromno pešačenja, pa tudi apartma ne sme biti utesnjen, gledam za 6os, po možnosti pol penzion v bližini..
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?