|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec-jaslice
1.12.2010 11:12:19   
divans1
Zanima me, kako so se vaši malčki privadili na vrtec-jaslice, še posebej tisti, ki so šli tam z 11 meseci, ste imeli kaj težav pri uvajanju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec-jaslice
1.12.2010 11:27:31   
Špacka
Brez težav, v bistvu sploh ni potrebovala uvajanja, prvi dan sva bili skupaj, pa se sploh ni zmenila zame, drugi dan sem jo pustila samo, s tem da, da sva se z vzgojiteljico dogovorili, da me pokliče, če bo zelo hudo, ampak ni bilo panike. Je pa mala zelo družabna, če se ji dogaja ni hudega, samo da je akcija....jaz imam samo pozitivne izkušnje, tudi s spanjem po kosilu ni bilo težav, tega me je bilo še najbolj strah, ker sem se celo porodniško trudila, da bi mala spala čez dan, pa ni bilo uspeha, v jaslih pa je ta problem kar izginil.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2010 11:30:50   
blaža
Jaz sem mela oba v jaslih. Ker enostavno ni blo druge možnosti. Na srečo nista imela nobenih problemov. Je pa res, da je zeloo fanj vrtec, kjer otroke pocartajo,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2010 13:44:35   
deveta
Divans1: moja mama je vzgojiteljica in je tudi skupino jasli že večkrat imela. Ni nibenega pravila. Eni se uvedejo v vrtec brez enkrat zajokat (sicer zelo redko) eni še cel mesec precej jokajo. Običajno iamjo največ težav tisti, ki so jih mame do vstopa v vrtec, še čez dan dojile in tako preživljajo dvojno krizo (brez mame in brez joške). V roku enega meseca se pa ponavadi tudi tisti najbolj "neprilagodljivi" sprijaznejo in jim postane lepo. Te izkušnje mi je mama povedala. Zdaj ima 2 leti stare otroke in med njimi je tudi par takih, ki si v vrtec prav želijo. Enkrat je en zbolel in, ko je prišu v vrtec je mama povedala, da je bila največja teževa ta, da je zjutraj jokal, ker niso šli v vrtecuser posted image user posted image .

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2010 14:56:59   
kristinaj
naš je šel z 11m in ni še hodil, je pa kmalu potem shodil. nobenega problema ni imel z uvajanjem, prvi dan sem bila z njim tam 10 min, nato sem ga dva dni pustila po zajtrku in prišla iskat pred kosilom, in potem je s ponedeljkom začel na polno, nobenega problema.
tudi danes ko ju peljem mali steče v učilnico, ta velika, ki je šla z 2,5 leti v vrtec, pa se mora še poljubčkat, poslavljat, kakšenkrat tudi kakšno solzico potoči. načeloma pa oba rada gresta..

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2010 18:11:45   
divans1
Ja, sej mene zato malo skrbi, ker čez dan dvakrat še malo ziza... no, pa sej ne vem, če ga bom sploh dobila, zanimajo me samo izkušnje.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2010 19:48:30   
tassika
PA saj imaš še 5m časa, do takrat se lahko tudi neha dojit ali sam, ali pa ga ti navadišuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2010 8:42:14   
divans1
ja vem, sam jst bi rada čim dlje dojila... pa sej bo nekak...user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.12.2010 11:10:39   
deveta
Divans, če bi ga rada čim dlje dojila, to prilagodiš vrtcu. Dojiš ga lahko še vedno zjutraj, pozno popoldne in zvečer. Pač ob urah, ko veš, da ne bo v vrtcu. In s tem urnikom začneš kak teden ali dva preden gre v vrtec. Sicer pa je še daleč do tja. Lahko se ti bo pri 8 ali 9 mesecih sama odstavila. Nikoli ne veš, niti to kako bo čez par dni. Nič ne skrbi in daj času čas.user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.12.2010 13:26:19   
divans1
Sej vem hehe...user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?