elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina te pa maš fajn trden spanec da nisi slišala ko se je prebudila da jo je tvoj dal tja.... jaz pa mam že tk zjeb..... da čujem vsaki premik ko se malo obrne v postlici... in ko se predramim ne morem zaspat nazaj.... kot da imam preveč spanca....sem jezna nase kot Pri nas pa ponoči ati nosi M. oz. mi jo prinsese na zizo. Imam zadnje čase slabo vest zaradi tega. Se počutim slaba mati zaradi tega, samo paše ležat, pa da ati skoči. Zakaj bi bila slaba mama? Daj, no. Saj pa lepo, da ati gre. Moj pa ponavadi tak spi, da tak ne čuje, ko se T zbudi. Pa glede na to, da sem jaz doma, on pa dela, se mi zdi nekak bolj logično, da sem pač jaz budna. Nekak lažje skoz dan prenesem, če sem zaspana, kot pa on, ko mora delat. Če pa sta oba v službi, pa je to druga pesem. OK, spet sem zafilozofirala, ne Jaz sem doma, on hodi v službo, sicer samo 6 ur, vačsih več, če pride kaj izrednega. Se pa zadnji mesec nekaj ven meče. Je reko, da je študiral, da bo ziher to nošenje in uspavanje pogrešal, ko se M. ne bo več zbujala in da mu ni težko. Ma te pa naj gre. Mater je čuden in hvala bogu, da je . kak lepo..... moj pa se samo zadere iz sobe (ker mali res pogosto cvili ponoči) pa dobro kaj je normaln, kaj spet ne misli spat-mali kao in nobenega nošenja... obrne se na drugo stran in to je to ... razen če že jaz popizdim (čuje ko sem glasna-te pride v zamenjavo za kake pol ure) ker ko meni poči, te ve da je sodu izbilo dno
< Sporočilo je popravil elevitka -- 1.12.2010 11:10:19 >