Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:07:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, saj drugo leto, ko bo T hodil, bova midva tud vun šla avto pucat...to bo veselje veš, da bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:08:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala za objemčke rina in elevitka! Saj ne vem,kaj naj vama napišem v tolažbo-edino to,da bo minilo,vem pa ,da ni fajn,ko se dogaja... dali skozi,pri mlajši v hujši obliki kot pri tavelkem (pa ne govorim o zobkih,ampak o nočnem zbujanju). Meni osebno zdaj ni priblem vstat 3x,4x,6x na noč in dat mali flaško ali se vlečt poleg tavelkega,da lažje spet zaspi,samo,ko je blo pa noč za nočjo dretje brez ene same logike-sem bla pa paf ...ko ne pomaga ama ništa,ne nosit,ne božat,ne trepljat po ritki,to me je pa ubijalo-saj pravim,rajše vstanem 10x,če vem,da bo v minuti,dveh spet spanje Eh,nič ne znam na kratko napisat... no mi smo v tej fazi že od 2. meseca starosto (do takrat je samo jedel in spal -tud celo noč) pa vse do danes (16 mesecov je star) najlepše pri vsem pa je to da je treba zjutraj vstat in it delat NENASPAN, saj ne rečem, mine tudi kakšna noč ko je treba vstat samo 5 x ali mu uturit zizo in je spet ok čez 5 min spet spi...ampak take noči so bolj redke
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:09:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Presnet RR Spte mi je napisalo sorry banda kopiraj,rina,kopiraj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:10:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Katy še od mene...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:10:35
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Presnet RR Spte mi je napisalo sorry banda kopiraj,rina,kopiraj! če pozabim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:12:02
|
|
|
|
elevitka
|
rina te pa maš fajn trden spanec da nisi slišala ko se je prebudila da jo je tvoj dal tja.... jaz pa mam že tk zjeb..... da čujem vsaki premik ko se malo obrne v postlici... in ko se predramim ne morem zaspat nazaj.... kot da imam preveč spanca....sem jezna nase kot
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:12:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Presnet RR Spte mi je napisalo sorry banda kopiraj,rina,kopiraj! če pozabim jaz pa ne več ...ker dobim mozolje,ko vidim ta sorry
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:12:59
|
|
|
|
katy83
|
Sami, ti ne greš v EP? Jaz imam kr slabo vest, samo res mi ni v takem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:16:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina te pa maš fajn trden spanec da nisi slišala ko se je prebudila da jo je tvoj dal tja.... jaz pa mam že tk zjeb..... da čujem vsaki premik ko se malo obrne v postlici... in ko se predramim ne morem zaspat nazaj.... kot da imam preveč spanca....sem jezna nase kot Ne, vedno se takoj prebudi, ko vsaj malo zajamra. Zato mi je bilo čudno, kak je nisem slišala. Sem se zbala, da sem jo spaje dala na posteljo in da ne vem, kaj delam spaje In pol moj zagodrnja, da jo je on dal. Pa ga vprašam, kdaj, pol pa se čuje še samo smrčanje In zjutraj je tudi odšel, ko sva še spali in ga nisem uspela vprašat Po moje je šel na wc in se je mala kaj malo premtavala in si jo je tako vzel k sebi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:18:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka rina te pa maš fajn trden spanec da nisi slišala ko se je prebudila da jo je tvoj dal tja.... jaz pa mam že tk zjeb..... da čujem vsaki premik ko se malo obrne v postlici... in ko se predramim ne morem zaspat nazaj.... kot da imam preveč spanca....sem jezna nase kot ojej...to pa sploh ni fajn...kaj pa spanje v različnih sobah,imaš možnost? Nekaterim pomaga...jaz sem tudi pri takih,ko ne čujem glih vsega,pa hitro lahko zaspim nazaj,če sem utrujena,tak da ni problem nakrampat skup tistih 5,6 ur,koliko jih rabim,da funkcioniram... Res,če ti znese,pa če ti je predlog všeč,ga probaj preselit,,,ali pa sebe za kak dan,dva-mogoče bi mali tudi bolje spal,če se ne bi "motila" ,pa se opravičujem,če sem predlagala že sprobano stvar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:19:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ti ne greš v EP? Jaz imam kr slabo vest, samo res mi ni v takem. Meni to vreme tudi ni za v avtu bit. Se bojim drugih, sebe ziher ne. Ej, kaj sem edina taka prpa? Odkar imam Nika se sama sebi čudim. A včasih pa sem imela Twingiča, če bi me kdo nabasal, bi adijo bla, pa sem v vsakem vremenu morala nekam letet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:21:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ti ne greš v EP? Jaz imam kr slabo vest, samo res mi ni v takem. Ne,ne grem Meni tudi ni fajn,že zaradi Lenči_,ker sem jo spet zaj...glede prevoza,samo enostavno mi ni v takem za vozit,ker imam sposojen avto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:23:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ti ne greš v EP? Jaz imam kr slabo vest, samo res mi ni v takem. Ne,ne grem Meni tudi ni fajn,že zaradi Lenči_,ker sem jo spet zaj...glede prevoza,samo enostavno mi ni v takem za vozit,ker imam sposojen avto Mislim, da se Lenči nič ne bo zaj... počutila, saj vidi ven, ziher ima kako okno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:25:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Sami, ti ne greš v EP? Jaz imam kr slabo vest, samo res mi ni v takem. Ne,ne grem Meni tudi ni fajn,že zaradi Lenči_,ker sem jo spet zaj...glede prevoza,samo enostavno mi ni v takem za vozit,ker imam sposojen avto Mislim, da se Lenči nič ne bo zaj... počutila, saj vidi ven, ziher ima kako okno. O hvala,da skrbiš za mojo mirno vest
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:28:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, kaj sem edina taka prpa? Odkar imam Nika se sama sebi čudim. Jaz najbolj zaupam svojemu avtu...je vseeno drugače,če svojega zložiš,kot pa tujega. Kar se pa tiče otrok-ja,vsekakor te spremenijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:33:00
|
|
|
|
sami0804
|
No,torej... Če smo vse,bom pa kar skuhala kavice,pa si naj vsaka svojo čorbo pobere-katy brezkofeinske so na desni strani,da jih ne boš iskala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:35:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,torej... Če smo vse,bom pa kar skuhala kavice,pa si naj vsaka svojo čorbo pobere-katy brezkofeinske so na desni strani,da jih ne boš iskala Hvala Sami, to je moja 1. danes.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:37:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,torej... Če smo vse,bom pa kar skuhala kavice,pa si naj vsaka svojo čorbo pobere-katy brezkofeinske so na desni strani,da jih ne boš iskala ooooooo, hvala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:40:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, kaj sem edina taka prpa? Odkar imam Nika se sama sebi čudim. Jaz najbolj zaupam svojemu avtu...je vseeno drugače,če svojega zložiš,kot pa tujega. Kar se pa tiče otrok-ja,vsekakor te spremenijo jaz tudi najbolj zaupam svojemu avtu in sebi, glede vožnje. Pa v bistvu me ni strah se po takem snegu vozit, dejstvo je, da mi ni. Pač jaz sem zapečkarski tip. Pa ajde če bi imela še kaj za porihtat bi šla, ni panike. Sami ne sekiraj se glede Lenči, saj mogoče ji paše da sta s tamalo not ostale. Bomo pač spomladi nadoknadle. Te pa IMA DA SE VSE NACRTATE ENKRAT PRI MENI!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:41:58
|
|
|
|
katy83
|
nič, zdaj gre T drugo rundo spat, jaz pa z njim . Kaj te čem? se pišemo kasneje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:42:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bomo pač spomladi nadoknadle. Te pa IMA DA SE VSE NACRTATE ENKRAT PRI MENI!!! Zapisano!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:42:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, zdaj gre T drugo rundo spat, jaz pa z njim . Kaj te čem? se pišemo kasneje. To so bli cajti. Uživaj!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:46:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, zdaj gre T drugo rundo spat, jaz pa z njim . Kaj te čem? se pišemo kasneje. To so bli cajti. Uživaj! podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:49:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Bomo pač spomladi nadoknadle. Te pa IMA DA SE VSE NACRTATE ENKRAT PRI MENI!!! Tak hitro kot se množimo...kam nas boš te dala??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:49:51
|
|
|
|
majakla
|
Kaj je največji naravni fenomen? ŽENSKO OKO; Z razdalje 10 metrov vidi blond las na moževi svetli srajci, z razdalje 0,5 metra pa ne vidi okvirja garažnih vrat!!! Se ne strinjam z vsem - ja pa fora, ja.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?