|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zaščitna podloga racman
30.11.2010 8:08:06   
anika87
Ali prodaja kdo rabljeno podlogo http://pleniceracman.si/izpostavljeni_izdelki/akcijski_izdelki/42/zascitna_podloga_90_x_190_cm/? Kupim!

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zaščitna podloga racman
23.3.2011 23:06:22   
Lili2210
Jaz imam zaščitno podlogo Racman, dimenzije 140x70, ki pa je bila samo enkrat oprana, in nikoli rabljena, saj dojenčka šele pričakujemo, po nesreči pa smo kupili preveliko podlogo user posted image

Če jo slučajno kdo rabi, naj me kontaktira na ZS.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2011 7:10:41   
Hope2
Jaz sem kupila v leclercu, imaš jih več vrst in so pol cene racmanovih

(odgovor članu Lili2210)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2011 7:13:01   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Lili2210

Jaz imam zaščitno podlogo Racman, dimenzije 140_x_70, ki pa je bila samo enkrat oprana, in nikoli rabljena, saj dojenčka šele pričakujemo, po nesreči pa smo kupili preveliko podlogo user posted image

Če jo slučajno kdo rabi, naj me kontaktira na ZS.

Ne razumem kako prevelika, saj četudi imate psoteljico 120_x_60, lahko komot tole uporabiš (vsaj mi smo). Pa če imate košek ali zibko, lahko tudi uporabiš, ostalo lepo zaviješ pod jogi. Nam je pri dojenčku zelo prav prišla, ker je veliko polival in večkrat plenico premočil

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 24.3.2011 7:14:17 >

(odgovor članu Lili2210)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2011 12:21:56   
Lili2210
Skrbi me, da se ne bi vihalo potem vse skupaj...vem, da se dojenček ne premetava tako zelo, ampak, ko je malo večji, pa že kar fajn brca in se vrti...
Imamo posteljico 120 x 60, in se tiste elastike, ki so na podlogi, ne zataknejo za jogi, ampak kar visijo.
Ker dojenčka šele pričakujemo (rok imam 17.4.), seveda tega še nismo uspeli preizkusiti, ampak če deluje tudi tako, je pa to super user posted image . Upam, da mi res ne bo treba nove kupovati, ker res niso poceni.

Ker sem se pri nakupu zanašala le na svoj nosečniški spomin, sem kupila poleg prevelike podloge, tudi preveliko jogi rjuho user posted image , ampak tudi to se da urediti, bomo poskusili neki ustvarit, drugače so pa te rjuhe tako poceni, da niti ni neke velike panike user posted image .

Hvala Hope2 user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2011 12:59:52   
Nika v službi
Lili, zakaj pa ne odrežeš, kar je preveč, zarobiš in je?! Če je ob straneh prekratko, tudi ne bo tako ok izgledalo, ker med 60 in 70 cm je zgolj 10 cm, to pomeni 5 cm na vsako stran. Teh 5 cm pa boš težko podvihala pod jogi, ki je v povprečju visok med 10 - 20 cm. Jaz bi preprosto odrezala.

Anika, preveri pri Racmanu, če imajo to dimenzijo s kakšno napako. Jaz sem pred leti pri njih dobila te podloge za zares ugodno ceno, napako, zaradi katere je bilo znižano, pa si komaj opazil. Preveri.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Lili2210)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2011 14:47:39   
Lili2210
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Lili, zakaj pa ne odrežeš, kar je preveč, zarobiš in je?! Če je ob straneh prekratko, tudi ne bo tako ok izgledalo, ker med 60 in 70 cm je zgolj 10 cm, to pomeni 5 cm na vsako stran. Teh 5 cm pa boš težko podvihala pod jogi, ki je v povprečju visok med 10 - 20 cm. Jaz bi preprosto odrezala.

Tudi to bi bila rešitev, ampak nimam šivalnega stroja, na roke bi šlo pa bolj težko, počasi in nerodnouser posted image .... nekako bomo že poskusili urediti, v najslabšem primeru, bom pa pač novo kupila, to pa podarila komu, ki jo potrebuje user posted image , ali pa bom odnesla k šivilji, da mi to uredi, pa bom pač plačala.....to je pa ta nosečniški spomin, pa pravijo "pametni pišejo"....me je izučilo user posted image

Hvala za nasvete user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2011 16:01:36   
Precious
ne razumem kako je lahko prevelika. Lahko jo daš povsod pa je pač zložiš na takšno velikost kakršno  potrebuješ. Sicer pa itak jo boš kasneje tudi rabila. Tako da prodaja in skrajšanje se meni ne zdi ok

(odgovor članu Lili2210)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2011 11:37:06   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Precious

ne razumem kako je lahko prevelika. Lahko jo daš povsod pa je pač zložiš na takšno velikost kakršno  potrebuješ. Sicer pa itak jo boš kasneje tudi rabila. Tako da prodaja in skrajšanje se meni ne zdi ok

Če imaš jogi 120x60 in daš gor podlogo te mere, pride podloga do roba in  robne trakove lahko enostavno zategneš preko roba in podloga tako stoji na mestu. Zdaj si pa predstavljaj podlogo 140x70 na jogiju 120x60, zavihaš že lahko, ampak podloge ne moreš primerno "nategniti" in se kar fajn viha pod rjuho. Sem spala v nosečnosti na tem  in ni prijeten občutek, ko se pod tabo vse guba. Čisto razumem avtorico kaj želi povedati.
Lili, če si jo kupila pri racmanu lahko vprašaš, če ti jo zamenjajo. Poizkusit ni greh. user posted image

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2011 18:04:11   
Lili2210
Tako je, to sem hotela povedati, hvala Teyla...

Kupila sem jo pa v Tosamini trgovini, odprla, oprala, embalažo vrgla v smeti.....skratka, težko da mi bodo hoteli zamenjati. Sicer račun še imam, ampak sem jo kupila že kar nekaj časa nazaj...niti pomislila nisem, da bi preverila dimenzije posteljice, saj sem bila 100% prepričana, da imamo posteljico dimenzij 140 x 70, dokler nisem vzela jogi iz polivinila, da bi ga pač prezračila, predno pripravim vse za našo pupo...in glej ga zlomka, na deklaraciji jogija piše 120 x 60 user posted image . Najprej sem se začela razburjati, zakaj za vraga so mi poslali premajhen jogi, saj sem ga naročila skupaj s posteljico (istočasno, pri istem prodajalcu), potem pa sem vseeno vzela v roke meter, ter preverila še dimenzije posteljice....hmmmm...šele v tistem trenutku, ko sem ugotovila da so mi oni vse lepo in prav poslali, sem se zavedla, da sem posteljnino pa kupovala preveliko in da to zna biti majhen problemček. No, sedaj pa bomo poskusili nekako ta problemček rešiti....upam, da nam uspe preden se naše dete odloči, da je čas, da se nam pridruži user posted image .

Še enkrat hvala vsem za nasvete user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2011 18:07:10   
Precious
Komplicirate. Sicer pa ti bo ta podloga prišla kasneje prav.

(odgovor članu Lili2210)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.6.2011 19:15:46   
lojtra1
Jaz moram tudi še kupiti to podlogo, pa me zanima na kaj moram pazit - razen seveda na dimenzijo ko jo kupujem.
Ali se to potem namesti pod rjuho ali nad rjuho?

(odgovor članu Precious)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.6.2011 20:19:01   
mateyka
mi jo mamo zdaj na velikem jogiju počez in se ne guba (mam jo pod rjuho, če slučajno kaj premoči tamala). meni se nikoli ni gubala v njeni posteljici, tudi če ni bila napeta z elastiko. plus lahko jo maš na previjalni mizi namesto katerekoli druge podloge, na tleh ali postelji/kavču ko mu zračiš ritko poleti, na plaži ko je nagec, v prenosni posteljici - mislim, da jo lahko porabiš na ful načinov, tudi če je ne misliš dat v matično posteljico.

(odgovor članu lojtra1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?