|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aerobika
27.11.2010 12:36:08   
Anonimen
živjo

Sem še čisto na začetku nosečnosti 5t (zato bom raje anonimna user posted image ). Prihajam iz majhne vasi in zdaj bodo organizirali v gasilnem domu aerobiko. Bi zelo rada šla pa ne vem če lahko. To bo navadna aerobika in ne aerobika za nosečnice.

Sem drugič noseča in prva nosečnost je potekala do 33. tedna brez težav potem pa malo krvavitev ampak smo vseeno prišli do 38. tedna in zdaj imamo navihano zdravo dete user posted image

kaj menite? A je kakšna hodila na navadno aerobiko?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aerobika
27.11.2010 13:03:15   
Anonimen
Kaj sve z iste vasi?user posted image
Jaz hodim na aerobiko v gasilski dom in tudi načrtujem otroka (upam da se je že prijelo) in bom hodila če me nebo nič bolelo, delala bom tisto kar lahko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2010 13:11:52   
bubu_bibi
Pozdravljeni!
Saj, če sta se že prej ukvarjali s športom (tj. aerobiko) ne bo smelo biti nič narobe, če bosta v zmernem tempu nadaljevali. Pomembno je, da ne skačete preveč, da kontrolirate srčni utrip, se ne pregrevate in veliko pijete med samo vadbo ter se izogibate predolgi ali prepogosti stoji na eni nogi (ala stopiš na step in z drugo nogo mahaš vstran ali nazaj/naprej). Pa posvetujte se z G in obvezno o svoji nosečnosti obvestite inštruktorja/vaditelja.
Zdravo nosečnost vama želim in veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2010 12:55:57   
NADA79
Živjo!
Tudi jaz sem se spraševala isto.No jaz sem sedaj že rodila in imam 4 mesece starega lumpa...Na aerobiko sem hodila do 26 tedna nosečnosti in bi najbrž hodila do konca, če me ne bi presenetila operacija razlitega slepiča. Kar pa nima nobene veze z aerobiko. Tako da, kar pogumno. Mislim, da je to en velik plus za user posted image ,ker potem lažje rodijo...lahko ,da se motim, ampak jaz sem prepričana, da je temu tako.V drugo sem namreč rodila v eni uri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Je pa res, da se ne sme pretiravati,ampak če nosečnost poteka o.k. in brez zapletov, zakaj pa ne?

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2010 12:58:15   
NADA79
Aja pa en mesec in pol po porodu sem spet na aerobiki...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2010 15:57:50   
Taddy78
Ne vem če športnice ravno lažje rodijo...pomoje je lažje roditi skozi mlahave mišice, kot natrenirane user posted image

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.12.2010 16:42:38   
Anonimen
hvala za vaše izkušnje. Bom probala it pa počasi skakljat zraven pa bomo vidli kako bo user posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?