Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
glivična vnetja v nosečnosti 27.11.2010 11:08:24
|
|
|
|
tanjusi
|
Vem da je bilo o tem že veliko napisanega, tudi pri Pušenjaku sem že brala , mogoče pa vseeno izvem kaj novega V glavnem sem v 27. tednu , vnetja pa me spremljajo že od začetka nosečnosti, izcedek, že z krvavimi nitkami, pekoč občutek , zdravnica ne reče druga kot canesten ali pa Vitagync si kupite .... vmes je kak teden bolje potem pa spet od začetka ... za znoret je!! S čim si še ve pomagate ??
|
|
[Brisano sporočilo] 27.11.2010 11:23:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: glivična vnetja v nosečnosti 27.11.2010 11:46:25
|
|
|
|
bibla
|
Jaz sem si vnetja skozi celo nosečnost blažila s svečkami Gyno Daktarin. Nič druga mi ni pomagalo!
|
|
|
|
RE: glivična vnetja v nosečnosti 27.11.2010 15:25:05
|
|
|
|
nusi
|
vagisan - po tanovem rabiš recept, spiranje z vodo v kateri si pokuhala hrastovo lubje (mi je G priporočila). Predvsem pa pazi na prehrano, če ješ veliko bele moke in sladkarij si podreš ph tudi v nožnici in te napadejo vnetja - mogoče se ti zdi nesmiselno ampak res še najbolj pomaga to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?