Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 26.11.2010 21:35:01
|
|
|
|
katy83
|
meni se je po trebuhu tudi full videlo med nosečnostjo..zdaj 8 mesecev po porodu pa je vse po starem ,,,razen špeha
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 26.11.2010 22:01:17
|
|
|
|
becky27
|
Ja meni se je tud povečala poraščenost,po trebuhu sem mela take pokončne dlake,je blo prov smešn vidt .Zdej pa ni niti ene dlake več,še une od prej so zginle-res zanimivo, kaj delajo hormoni,...
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 27.11.2010 8:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 meni se je po trebuhu tudi full videlo med nosečnostjo..zdaj 8 mesecev po porodu pa je vse po starem ,,,razen špeha Podpis
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 30.11.2010 11:00:00
|
|
|
|
alenkapia
|
Pozdravljeni, tudi jaz sem sedaj pri drugi nosečnosti zelo poraščena (bedre, trebuh, obraz ). Teta mi je takoj rekla ti boš mela fanteka in res je, hehe. Skratka baje ta poraščenost izgine. lp, Alenka
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 30.11.2010 15:47:44
|
|
|
|
bubu_bibi
|
IZVIRNO SPOROČILO: alenkapia Skratka baje ta poraščenost izgine. Upam, da bo tako!
|
|
|
|
RE: Povečana poraščenost v nosečnosti 1.12.2010 12:57:14
|
|
|
|
Nocturama
|
Meni se je pa zmanjšala poraščenost, oziroma dlačice so se stanjšale. Naj kar ostanejo take.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?