|
Ojla, AVGUST!! 5.8.2005 13:55:01
|
|
|
|
miševi
|
Oj, hugolina!!! Sem še doma. Danes sem bolj :zaspan:, ker je Nika imela ponoči žurko - se pozna luno. Pa še mački so se drli, pa wc me je klical vsakih par ur;)... Ja, jaz sem bila tudi celo nosečnost brez uroinfekta. Zadnjič pa se mi je nekaj začelo in sem dala skoz kuro z antibiotiki in vaginetami (al kako se že reče). Po včerajšnjem pregledu pa se mi je vnetje spet pojavilo:((. Peče me, lulat skoz hodim. Ne vem, kaj naj naredim. Bom v poned. na pregledu povedala, sam ne vem, če mibodo 3 dni pred rokom kaj dali. Moram se potrudit s pitjem:zmeden2:. Dogaja se mi še nič ne, sem pa že včeraj prah povsod zbrisala, zgleda, da že gnezdim:)-. Upam, da ne bom spet čez rok. Tudi jaz sem brala sporočilo od mislim da Amoss in sem se spomnila prvega poroda - brrrrr. Strahec je že na delu. Aja, hugolina, kar navadi se, da te bodo na Jes. po vsakem ctg-ju še vaginalno pregledali. Jaz sem se že vdala v usodo:(. Upam, da jih bo čim manj. Upam tudi, da ti je krvavljenje ponehalo:rozica:. Tia, dobrodošla zopet med nami. Uživaj s svojo princesko in probaj biti čimbolj sproščena in se ne sekiraj - če ti bo dano dojiti, ti bo, če ne, bo pa tvoja punčka tudi zrasla. Samo sekirat se ne in uživaj, ko imaš tako pridno dekletce, da ti že na začetku tako lepo spančka:bravo::bravo::bravo:. Glede EA v LJ je pa moja sestra prosila, pa ji je niso hotli dat, tko da ne vem:zmeden2:. Jok je pa zdrav po porodu. Hormoni nagajajo in bolje, da gre "teža" ven, kot pa da držiš vse to v sebi. Ne vem, zakaj bi morali biti hudi, če kdaj pojokamo. Saj so zdr. delavci in vedo, da so na delu hormončki... LP:rozica::rozica::rozica:
|
|
|