Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:20:31
|
|
|
|
Lenny
|
No, pa se lahko tudi jaz pohvalim, oziroma pohvaliti moram najinega razgrajača. En mesec pred tretjim rojstnim dnevom smo uspešno v roku treh dni ukinili pleničke! Bravo, sine!!! :bravo: Najprej smo šli svečano družinsko kupiti še dva kompleta gatk :) , potem pa je oči ob odprtem prtljažniku glasno modroval, da ne ve, kako bodo šle plenice pa vsi bagri za na morje noter in da bo treba nekaj bagrov zagotovo doma pustiti, če bomo morali plenice voziti zraven. Bingo!!!! "Mami, Juje ne bo več ničk nosu. Bo lulal v nišče. Kaj misliš?" Kaj mislim? Jupiiiii! In mulčku je res uspelo! Seveda sva ponosna, zdaj pa upava, da bo prtljažnik brez plenic vseeno dovolj velik :)-
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:22:00
|
|
|
|
Maxica
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:22:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Kak hudoben trik:)-! Bravo:bravo:!
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, Jure! Lenny, a ste jih ponoči tudi ukinili? Eni pravijo, da je najbolje istočasno, da največkrat rata. Če se jih pousti, pa lahko traja lulanje ponoči še dolgo. Pri nas je že tako.
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:25:17
|
|
|
|
india
|
Bravo Jure! Tako mami, hitro še enga bagra kupit!!! Splišni, jaz sem pri vseh vzela istočasno vstran, čez dan in čez noč....pa nam je vedno ratalo. Sem pa zdaj pri Marku v dilemi, ker si jo sam dol jemlje, pa ne vem, kaj naj to pomeni?
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:27:33
|
|
|
|
Lenny
|
Ja, tudi ponoči, ker je ni več hotel. V stranišče gre tik pred spanjem, okoli 20.30, potem je suh do jutra, nekje do 6.30. Poplava je bila samo prvi dan takoj po opoldanskem spanju. Po moje je enostavno pozabil, pa tudi pil je ogromno. Upam, da lahko na Pampers za nekaj časa pozabimo. :)
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:33:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko, za vedno...če ne boste nove bebice kmal nardil :)-
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:39:58
|
|
|
|
Lenny
|
Al bina, ne za vedno!!!! Še enkrat bi jih kupovala! :)- Upam! Bomo na morju pridni :)-
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 9:42:31
|
|
|
|
india
|
Lenny, pridni, že pridni, a pazi, da se vas ne vrne 5 ali 6!:)-:)-:)-
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 11:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
O mater:), a ponoči tudi! Potem smo mi že pri zadnjih. Samo kaj naj pa naredim, če NOČE biti brez plenice ponoči?
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 11:12:32
|
|
|
|
Lenny
|
Po moje še ni panike, slej kot prej bo tudi ponoči brez. A kakšen motivacijski trik ne bi uspel? Da se bo dečko lažje odločil za ta jumbo korak :)
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 11:13:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Splišni, nič sekirat. Še vsak se je odvadil. Bo pa pač pri plenicah med zadnjimi. Kaj pa pol??
|
|
|
|
Še ena velika zmaga malega človeka 5.8.2005 11:17:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, saj ne delam panike. Samo fino je, ker je poletje, pa je lažje, če je ponoči moker, kot pa če je to pozimi. Pa rjuhe se hitreje sušijo. Ampak nimam kaj. Če noče, noče. Pri nas je tako. Nobena finta ne zaleže, če se mali mož nekaj odloči.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?