|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 8:56:52   
lev76
Danes zjutraj ko sem šla v službo sem razmišljala,da bi danes jaz začela temo (in želja se mi je uresničila:)-).

Veste kaj pa mene muči (ok, poleg slabosti,pa glavobolov,...).
Fuuuul sem namreč firbčna katerega spola bo naše :duda:? A še katera ne more zdržat? Jaz imam naslednji UZ namreč čez en mesec in sploh ne morem dočakat.
Občudujem tiste ki nočejo vedet.

Pa prijeten dan želim vsem skupaj!Izgleda da bo že tak.

lp :nosecka:17t1d
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 9:45:48   
Natasa-6
Meni se zdi pa tako fajn, ko čakaš, kaj bo in ko končno "pride ven" in vidiš, kaj je in da je zdrav, zame ni lepšega občutka, čeprav si še čisto zmatran, je tako lepo.... Za en lep trenutek si prikrajšan, če že vnaprej veš, kaj bo, to je moja izkušnja, zato tudi zdaj ne želim vedeti in bom kar čakala...samo še malo več kot 5 mesecev!

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 9:46:09   
simonas
Dobro jutro!

U ti ubožica lev76, da te še vedno mučijo slabosti. Jaz se sedaj že tako dobro počutim, do 12. tedna pa sem se v službi komaj pokonci držala, tako mi je bilo dopoldan slabo. Nisem vedela kaj bi sama s sabo. Najraje bi se kar vlegla na tla in počakala da mine.

Tudi mene že zanima kakšnega spola je naš :duda:. Sploh ne vem točno, kdaj se že vidi. Očitno odvisno od tega kako se obrača. A imaš kakšne želje kaj bi imela? Jaz sem tak čisto neodločena...

A v 17t že kaj čutiš da brca?

Simona :nosecka:15t3d

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 9:55:48   
darjatimci
Ko sem bila jaz noseča s hčero,sem si blazno želela punčko in velikokrat sem razmišljala kako bom razočarana,če se mi želja ne uresniči,zato si tudi na uz.nikoli nisem upala vprašati kaj bo,potem ko so mi povedali gospa rodila ste punčko sem bila najsrečnejša ne morem opisat tega trenutka še sedaj se spominjam.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 10:10:18   
nejca1
... pa saj ni pomembno, a ne, čeprav si vsaka od nas lahko bolj želi punčko ali pa fantka. Jaz recimo bi, če bi že lahko izbirala, najprej imela punčko. In če se bo najina pikica odločila pokazati, kaj skriva med nogicami, bova oba zelo vesela. Če ne, pa bomo čakali do januarja.

Včeraj se mi je zdelo, da sem jo prvič začutila. in sicer sem imela roko na bušiju in kar naenkrat je nekaj zavalovilo, kot bi nekaj zaplavalo. Tudi možek je čutil ... Upam, da je to to.

Drugače pa se trebušček zelo dobro vidi, to so mi že prej napovedovali, ker bila zelo suha.

Nič, uživajte:bravo:

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 10:10:24   
lev76
Ja kaj čmo-moj firbec pač. Sem pa tut drugač zelo organizirana in rada stravi v naprej poštimam če se da.Verjetno od tukaj izhaja vsa ta napetost.

Zdaj v 17t še vedno ne čutim prebivalca malo nižje. Upam, da kmalu dočakam.

Jzz sem v 20t naročena na UZ in menda naj bi se takrat že videlo, če bo seveda tako ležalo (nogice narazen,...). Tako da pravijo da nekje od 20t naprej naj bi se spol določal.Nekateri pa še takrat nočejo povedat ker niso prepričani.

Jaz sem si na začetku bolj želela punčko, potem me je pa kr nekaj pičlo in bi mela fantka (mogoče,ker sva mu z :love:bolj šponsko ime zbrala:)-).
:)-:)-

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 10:11:05   
Nannn
Jutroooo :zaspan:

Uf sem se bolj zaspana kot pa na zacetku moje 9nebesa veselim se naslednjega tedna ko imam dopust in bom uzivala :bravo:Glede spola pa sva oba z mojim :love: zelo ferbcna in komaj cakam da izvem spol...mogoce ze na morfologiji v septembru :bravo: drugace sem v redu...

Lepo se imejte Nannn :muca:

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 10:25:08   
AlenkaIST
Nejca1 pri meni je bilo isto prejšnji petek!!! A ni hecno 'ko se ti nekaj' premika? Po tistem mi je samo še 1x ratalo, včeraj in danes zjutraj pa se je ponovilo :bravo: Noro!

Na veliko govorim kako se počutje izboljšuje, včeraj zvečer sem pa skor skup zlezla. No, 5-10 min pa je minilo.

lp

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 10:54:36   
mala važička
No jaz sem pa iz pregleda. Moja ginekologinja je na dopustu tako da sem imela eno drugo k je res ful čudna.
Sem to G vprašala kje otrok leži če spredaj ali bolj vzadaj in mi je rekla da ona tega nikol ni vedla in da sploh ne ve v čem je fora. No in ker mi ga ni nič zmerla sem jo vprašala kolk je velik in mi je rekla da ga ni nič zmerla da pa je sigurno tolk kot mora bit. Prava žalost.

Hvalabogu da je vsaj ful brcal da vsaj vem da je ok.
Zdaj pa sam še to. Rok imam 20.1.2005 in sem skoz mislila da sem danes dopolnila 16. tednov ona mi je pa rekla da sem glede na rok noseča 16t in 1 dan. A je to res?

lp, katja

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 12:06:41   
LE&TA
Katja 1 ta G je res ful čudna, pa kajres nič ne ve??!!

V glavnem, jst mam ponoči ful čudne sanje, sem sanjala da sem v čist majhnem prostoru in ne morem dihat, dans pa tud neki me je blo strah, ker sem na glas vzdihovala in me je moj zbudu, kaj da je!! Pol pa neki cajta nisem mogla zaspat in sem parkrat začutla ko eno kratko valovanje v trebuhu. A je morda to to?? Glede nasanje se je :duda: mogoče zbudu, al ne vem! mOrda je še prezgodaj! Sem pa zaključila 17t in sem bla dans na pregledu, mi je z UZ pogledala utirip in je vse OK! Naslednjič pa morfologija! Pa glukozo bom mogla pit. A ma kakšen poseben okus? Je katera že pila?

Nannn, glede kg mi ni nič težila, sem se pa v 5t zredila za 1.5kg. Kako si pa vedla na fitnesu da je to ona! Zanimivo kje se vse srečaš s kom?? Pol trenira ona mal za svojo postavo!!:)

Pupe, spet bo lepo vreme, gremo na zrak!!Uživajte!:sloncek:

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 12:27:23   
tinkamiška
Hojla januarčice:rozica:

Jst mamčez en teden morfologijo, pa mi ne bo trebanič glukoze pit. Verjetno bo to sledilo naslednjič. Parvijo, da je negravžno sladko, ampak to je pač treba dol pogoltnit:zmeden:

Moj mali, upam, da čez en teden zvem al ma binglc al luluco, je en tak divjaček. Kr naprej miga in se premika, včeraj je bla prav ena bunka in se je premikala sem in tja po mojem trebuščku:)-

Kile, bomo vidli kaj mi bo G rekla, pred mesece, sem imela +4gk, pa ni rekla nobene:zmeden:

Lepo bodite:rozica:

Tinka

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 13:43:37   
Natasa-6
ne vem, zakaj bi mogle pit glukozo. Jaz je prvič nisem niti enkrat, pa sem imela pregled vsak mesec in vsakič tudi ultrazvok, pregled krvi in vode. A je to kaj novega?

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 13:52:23   
pikica*
Midva bova kar vprašala kaj bo. Naju preveč firbec matra:) Jaz sem kar nekako prepričana, da bo fantek, :love: pa se strinja z menoj. Če sem čisto iskrena, si bolj želim fantka....pa še sama ne vem zakaj. Ampak bom tudi punčke vesela:)

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 14:02:31   
lev76
Zdaj mi ni pa nič okloli te morfologije in glukoze jasno?!:(
A mi lahko katera razloži kaj to je in zakaj je potrebno? (:zmeden: nisem šla še nikamor nič prebrat na to temo).

Lepo prosim razjasnite nevednici:zmeden2:.

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 14:09:53   
tinkamiška
Lev, jsz samo vem za morfologijo, da je to bolj podroben UZ, da pregledajo organe od:duda:, pa da si ponavadi mal več časa vzamejo tudi za ugotovit spol, če želiš;) je super, če gre:love: zraven, aja pa G je rekla, da mi bo izmerila dolžino MV.

Za glukozo sem pa slišala, da ti dajo zapit eno tako zelo sladko zadevo in potem daš nevem na koliko časa kri in tam potem opazujejo glukozo v krvi, lahko ugotovijo če imaš nosečniški diabetes:zmeden: vem pa ne, kako in kaj, ker meni ni G tega nič omenjala.

Se pa zelo veselim morfologije in upam, da bo naš nevemšekdo pokazal kaj je;)

Tinka

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 14:16:26   
lev76
Tinkaramiška, najlepša ti hvala!:bravo:

Potem imam jaz verjetno v 20t tudi morfologijo,čeprav jo niso imenovali tako.

In :love: gre tudi zraven ker bova drugače umrla od firbca:)-:)-
lp

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 14:18:41   
tinkamiška
Ja midva tudi komaj čakava, se vleče ko hudič:zmeden: No sej je še samo en teden...

Lep bodi:rozica:

pa vse ostale tudi seveda;)

Tinka

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 14:44:40   
Anonimen
Čau punce!
Še ena ful firbčna tukaj, jaz tudi komaj čakam, da izvem, kaj bomo rodili!:sloncek: Samo nimam pa še pojma kdaj imam morfologijo. :( Moja G je na dopustu in imam v 19. tednu samo navadni pregled pri nadomestni G, po datum za UZ grem pa lahko šele, ko moja pride z dopusta.:(( Upam samo, da me bo naročila preden grem na dopust, ker do konca dopusta pa ne bom zdržala. To bo pa že skoraj konec septembra.
Uf, si sploh ne predstavljam, da bi morala do januarja do poroda čakat, da izvem, katerega spola je dete.

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 17:14:12   
monja79
Pozdravljene punce.

Kako ste kaj danes? Meni se je tista zadeva z vnetjem umirila in zaenkrat trkam na les. Ja bilo ze vceraj popoldne bistveno bolje, danes je pa tudi tako. Ne vem, ce ni pomagalo, ko sem na forumu potozila :)- ...

Tudi moja G je na dopustu in sem narocena sele 19. tega meseca. Najprej se mi je zdelo, da saj bo od 8 julija hitro minilo, pa se NS bom imela vmes. NS sem res imela vmes in se nagledala najine :duda:, sam zdej se pa vlece v nedogled. Ze komaj cakam in kar dneve stejem, da bom imela pregled in upam, da mi bo naredila UZ.

Tudi naju zelo firbec matra glede spola. Sicer pa sva se dogovorila, da bo potem ta informacija ostala med nama (ce se ne bova kje zagovorila :ups: ).
Je pa res, da nama je ze na nuhalni povedala, katerega spola naj bi najin :duda: po njenem bila.

Bomo videli, kaj bodo povedali se pri naslednjih pregledih in upam, da se bo potem tudi tako lepo videlo kot na nuhalni.

LP, Monja

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Januar- dobro jutro!
5.8.2005 20:13:17   
LE&TA
Lev 76, tinkamiška ti je lepo razložila stvari. Meni ni rekla G za morfologijo ampak za UZ bolj dolg bo, vaginalno bo menda zmerila dolžino materničnega vratu (ponavadi med21. in 24.t), glukozo pa tud ne dajo pit vsakemu. Sem brala komu, ma med tistimi me ni razen če me šteje med "debele". Mam sicer kakih 5kg preveč, ma ni panike. Se pravi za sladkorno je to! Ne vem če bom lahko tisto spila, sploh pa dala tolko krvi, ti jo vzamejo na ne vem kolko časa. Bom tam celo dopoldne. Da bo morfološki UZ pa vem, ker je rekla da lahko koga s sabo prpelem! Tako da se moj :love: že veseli, sam še fraj si more zrihtat v službi!

Glede spola pa se oba strinjava da bova počakala do januarja, da bo večje presenečenje!

Ne vem več kateri sem oblubla da se pozanimam glede 3D UZ v Postojni, GA NIMAJO! Me je moja G povabla v LJ, kjer ga majo! Ampak ne bom šla! Se bojim da bi vidla pinglčka al pa luliko. Nočem vedet! Zaenkrat še nisem tko firbčna in bova kar počakala!!

Lp

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?